buketunlu Gecede bi ara ağrı girmişti uyandım bugün ilişki sonrası sancım daha da arttı duşa girdim ılık su iyi gelir belki diye ama ne fayda sizce doktora gitmeli miyim evde beklemeliyim
269522 buketunlu geçmediyse gitmelisin doktora canım serum verirler belki sancılarını geçirmek için erken henüz sancılar için risk alma
Piraye2025 buketunlu 23+2 benimde sağ tarafta hem böbrek hem karın kısmında sancı ağrı vardı dünden beri. İdrar yolu enfeksiyonu her halde.Enfeksiyon çıkmıştı 2 gün önce Dr ilaç vermedi bol su iç geçmezse gel dedi bugün biraz daha rahatım. Sizinki nasıl ağrı gibi mi doğum sancısı gibi mi?
Piraye2025 buketunlu hafifledi mi gün içinde, benim de anlık karnımdan popoma doğru bir sancı giriyor sanki kabızlık ağrısı gibi biraz sonra gidiyor..
Nurbl Karnın büyüdüğü için olabilir mi acaba 🤔 lekelenme yoksa korkulacak bişey yoktır bence benimde 21 haftalık ağrılar çok oluyor
buketunlu Piraye2025 ara ara bir ağrı giriyor gibi ama yine devamlı değil büyük ihtimalle karın büyümesinden kaynaklıdır ya