Ozlemmdnr 35. haftadan tüm annelere sesleniyorum emin olun ben de sizinle aynı duyguları yaşıyorum zaman zaman duygusal iniş çıkışlar başıma gelecek zorlukların kaygısı ve yaşayacağım güzel anların heyecanı birbirine karışıyor. Her şeyden önce yalnız olmadığınızı bilmeniz lazım dediğim gibi bence bir çok insan karmaşık duygular yaşıyor onun haricinde ben de çok halsizlik çekiyorum zor yürüyorum artık. Ama elimden geldiği kadar hareket kalmamaya çalışıyorum size de tavsiye ederim özellikle bunu okuyan hamiş bütün arkadaşlarıma. Hareketsiz kalmak en kötüsü çünkü benim de gün içerisinde 2 saat 3 saat koltukta hareketsiz yattığım oluyor ama sonra kendimi zorlayarak kalkıyorum ne kadar istemesem de. YouTube’da elçin Demirel’in yürüyüş videoları var onları yapabilirsiniz 5 dakika 10 dakika 15 dakika şeklinde videoları var o kadar hareket etmek yürümek bile iyi geliyor özellikle sağlıklı Doğum için hareket etmeyi ihmal etmeyin. Bir de bu süreçlerden bir tek sizin değil hepimizin geçtiğini bilin hepinize kocaman sarılıyorum inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi mızı alırız 🤲🧡🫂