Ervaa2534 merhaba. Böyle düşünmeyin, amniyosentez olmasaydı da olurdu . Sebep gösteriliyor bazı şeyler. Biz bunu anlayamıyoruz çoğu zaman. Herşeyin bı sebebi var kendinizi böyle düşünerek yıpratmayın. Nasıl böyle söylüyorum bende 25 haftalık bebeğimi zorunlu sonlandırmayla kaybettim . Kafamda dönüp duran şeyler vardı çok araştırdım , gece gündüz kendimi çok yiprattim . Ozellikle o ilk 1 ay. Tekrar tekrar doğumhaneye gidip birşeylerin peşine düşmek istedim . Doktora çok ofkeliydim . Farklı olsaydı ama olmadı buda benim payımmış.
Güçlü görünüyor olmamız bu yükü taşıyor ama altında ezilmiyor izlenimi veriyor çoğu zaman dışarıya karşı. Yeni bebek fikri hep benimde kafamda dönüyor ama bu durum gelip gidiyor hayırlısı ne zamansa diyorum , zaman herşeye ilaç .Bazılarımızin imtihanları , bazilarimiza göre farklı oluyor , ben kendimden daha üst zor imtihanda olanlarla kıyaslama yaparak rahatlatiyorum.
Burada çok güzel arkadaşlıklar oluyor bu konuları konusabileceginiz. İnsan rahatlıyor merhem oluyor çoğu zaman tanımadan görmeden. Tavsiye ederim ✨