tubkrkmaz Merhaba arkadaşlar, 37+1 deyim, bebeğim hala ters, doktorum dönme durumu zor dedi, sezeryan olmak istemiyorum, son haftada dönen oldu mu?
Talentedmom tubkrkmaz benim 37+1 yarın sezeryan olacağım ilki de sezeryan olduğu için hala ters tersse sezeryan yapıyorlar
melsaanne tubkrkmaz bence dönsün diye hiçbir hareket yapmayın çünkü bebek artık epey büyüdü ters bi hareketinizde Allah korusun kötü bir şey olabilir dönmüyorsa gerçekten vardır bi hayır sezaryenden korkutmayın kendinizi
Daisyy000 tubkrkmaz Hayır bu çok riskli. Bebek eşinden ayrılabilir veya kordon dolanabilir. Sonucu acı olabilir. Öyle duruyorsa bi sebebi vardır
tubkrkmaz Talentedmom benim ilki vajinal doğumdu, şuan sancım veya başka bir belirti de yok her şey yolunda bekliyoruz ama ters işte
Ys35 tubkrkmaz oğlum 38 de döndü ama kordon dolanmıştı zor doğum oldu benim de 2. Gebelikti hayırlısını isteyin dönmüyorsa vardır sebebi
zeyka 30 da doğum pozisyonu almıştı 37 de ters döndü 1 hafta içinde tekrar doğum pozisyonu aldı. İstisnai durum olabilir benimkisi ama dönebiliyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Umut12lina tubkrkmaz benim doğuma bi hafta fln kalmıştı çocuk tersti evi gırgır yapiyordum sürekli bide emekliyordum sabah akşam Allaha şükür düzeldi doğumda şimdi bebek ters gene aynı hareketleri yapıyorum düzeldi gene Allaha şükür sizde deneyin
zeyka tubkrkmaz hyr cnm hicbisey yapmadim zaten 2. sezaryen olacaktı günümüz de belliydi. Kendiliğinden döndü durdu 😆