yucellirem Anneler merhaba, 7+5deyim ve geçmeyen kabızlık davul gibi şiş karnım var sanırım bu gaz sancısı. ⅚ aylık gibi göbeğim var resmen ve çok rahatsızlaştırıyor Bunun icin ne önerirsiniz
Saas yucellirem Maalesef kabızlık artıyo ben şu an 18+4üm başlarda çok yoktu ama şu an gerçekten çok kötü etkiliyo doktorum bi şurup önerdi onu kullanmaya başladım. Sizde bi doktorunuza danışın isterseniz. Karın şişliği maalesef bende de çok fazla şimdiden böyle olunca bende korkmaya başlamıştım ama sonradan bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendikçe onu kafama takmamaya başladım🥰
Havin49_ yucellirem valla bende hamile kaldığımda sürekli ishal oluyorum ondan dolayı bi yere gidemiyorum
yucellirem Saas Çok teşekkür ederim, umarım banada bilgi verir çünkü aşşırı yorgunlaştırıp ağırlaştırmaya başladı bu durum🥹 aç olmama rağmen yemek yemek dahi istemiyorum
Saas yucellirem Onu yapmayın kendinize. Benim doktorum asla aç kalmayacaksın dedi az ama sık ye dedi ve karbonhidratı sınırla dedi ben baya azaltmıştım
yucellirem Menemenle 1 dilim tam buğday ekmek yemek o kadar zor geldi ki anlatamam ahahahahah 😂😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun anneler♥️