slme Kızlar 7+5 deyim , 5-6 kg lık su taşıdım kasıklarım ağrısı psikolojik mi bilmiyorum , sizce birşey olur mu , ağırlık ne kadarsa kadar taşınabilir?
Akbs slme canım bende 10 kilo kadar taşımıştım unuttum geçen haftalarda kasıklarım ağrımaya başladı psikolojikti heralde herşey yolunda sende endişe etme dua et
Kedi07 slme 30 haftalık hamileyim şu an 3 aya yakın hamile olduğumu bilmeden kızlarımı taşıdım hep. Biri 12 biri 13 kilo. Hatta ikisini de alıyordum kucağıma. Hala da kucak istediklerinde alıyorum. Doktorumda alabilirsin sürekli taşıma demişti. Siz tabi yine de danışın her gebelik farklıdır ama içinizi ferah tutun
Bbgg slme ayaklarınızı yukarı kaldırıp istirahat edin , bir şey olmaz inşallah birinde okumuştum hamile olduğunu bilmeden 4. Kata valiz felan çıkartmış , ama herkesin farklı tabi siz dikkat edin yine de kötü bir şey olsa belli ederdi kendini bebiş güvendedir şimdi
aryabe slme Bu haftalardayken oğlum sürekli kucağıma gelmek istiyordu. Alırdım kucağıma taşırdım. 14 kilo. Korkarak taşıdım tabi . Bunları yapıyoruz diye hepimiz aynı olmayabiliriz. Dikkatli olmakta fayda var. 🥹
Efnansu2525 slme yani bazen kanama olmadanda bebek riskli olabiliyor herşey kanama değil,tabiki allah her zaman bebişleri korusun sağ salim alın kucagınıza inşallah ama tekrarlamayım siz bu durumu ağır kaldırmaktan sakının elşnizden geldiğince🌸
Busraaaakkk slme canım ben hiç ağır falan kaldırmıyorum ilk 3 ay riskli diyorlar ben çok eğilip kalkmamaya ağır taşımamaya çalışıyorum