meralima İzmir’de devlet hastanelerinden hangileri detaylı ultrason yapıyor, bilgisi olan var mı? Özeller için de doktor ve ücretini belirterek yardımcı olabilir misiniz?
Zeynep0742 meralima devlet hastanelerinde detaylı ultrason yapılmıyor canım. Belki üniversite de parali yapılıyor olabilir. Ben özelde yaptırdım. Karataş hastanesinde 4.500tl. Yaptıracağımda araştırdım Medicana 8-8500 dedi. Medical Park 7.500. Egepol 7-7500. Ege yaşam 4.500 Karataş 4.500. ama bunlar Mayıs ayındaki fiyatlar ve tek gebelik için. Manisa devlet hastanesinde yapılıyormuş ama randevu bulmak baya zor.
Zeynep0742 meralima bende oraya gitttim ama doktor kendisi söyledi. Geçen yıl Ağustos ayına kadar yapılıyormuş. Ama artık yapılmıyor dedi. Arkadaşımda perinatolijiden randevu aldı gitti detaylı bakmiyoruz randevu saatleri kısıtlı olduğu için demişler oda özelde yaptırdı. Ama riskli bir gebelikse belki doktorunuz yonledirirse bakabilirler emin değilim.Ege üniversitesini bende duydum araştırmadım. Şehir hastanesindeki doktor takipli hastaları değilsen bakmayabilirler demişti o yüzden uğraşmadım