mrp2023 Star5823 ilk tedaviniz mi ☺️ benim ilk tedavide 9 embriyodan 5.güne 1 embriyo kalmıştı cok iyi anlıyorum embriyo sayısı gerçekten çok önemli
Star5823 mrp2023 evet ilk tedavim bundan önce 4 femara 2 aşılama denemiştik tutmadı maalesef 🥲 sizin ilkinde tuttu mu dondurulmuş embriyonuz var mı şu an
mrp2023 Star5823 malesef o dediğim 1 embriyo tutmadı genetiğede gitmemişti zaten, sonrasında yeni tedavi oldum başka merkezde orada 3 tanesi 5.güne gitti biyopsi alındı genetiğe gitti 2 tanesi sağlıklı geldi birini transfer oldum o tuttu cok sükür
S_14 Star5823 amin inşallah😊evet zor olur ama sonuçta aralarında yaş olsa bile kıskançlık oluyor kardeş arasında yani fark etmiyor aslında umarım sizinde ilk denemenizde tutar 😊🤲
Star5823 S_14 ben de bunu anlatmaya çalışıyorum günde 2 kere zaten maks kucağına alır sever bırakır gerisi bende ben karar vermeliyim buna dimi 🤓
S_14 Star5823 zaten ikiz olduğu için aynı anda büyüyorlar ya ben çok kıskançlık olacağını sanmıyorum 😃
Star5823 mrp2023 şükürler olsun tedavi merkezi de çok önemliymiş bu konuda gerçekten. İlkinde ve sonrakinde nerde oldunuz türkiyede miydi