Tospik Selam kızlar tam 36 haftalığım 38+5 de sezeryan olacağım 18 günüm var yani. Suana kadar çatlağim olmadi son zamanda çatlayan olur mu çatlarmiyim sizce 😁😁 13 14 kilo kadar aldim..
Ozlemsvr Tospik aynı haftalardayız ben çatladım. Çok catlayacagini düşünmüyorum Çatlasaydı karnın büyüdüğünde çatlardı. Bu arada sezaryan senin tercihin mi yoksa çatı problemi felan mı var. Ben onumuzde ki hafta çatı kontrolü olucam olucam da nasip olursa 😊
Tospik Ozlemsvr inşallah catlamam canım ya karnim da aman aman buyumedi öyle 😁 sezeryan benim tercihim korkuyorum normal doğumdan o yüzden sipinal sezeryan olacağım inşallah
KubilayEsraKayadelen Benimde sadece kalçamda oldu çok şaşırdım yani bi tek orasının çatlamasına benim 38+1 haftalığım 13 gün kaldı 12 kilo aldım şimdiye kadar 😊😊
Tospik KubilayEsraKayadelen bende gelsem artik şu 38 e de 5 ten geri saymaya başlasam canim ya 😁 son zamanlar geçmiyor cümlesi tamamen gerçekmiş 😁
Ysn Tospik hemsirenin nazari degdi kiz gordu aa hic catlamamissin ne guzel dedi valla sonra bi baktim catlamisim😁😂
Tospik Yalinn8 inşallah ya 😁 diyorum bazen oglumt o kadar dayandin çatlatmadin karnımı bıraz daha dayan 😁
Tospik Ysn ayyy nasıl göz varsa artik kadında 😆😆 bende zıbın giyiyorum sürekli bazen bakalim karnına diyorlar diye 😆😆
Yalinn8 Sibelemre cok buyumemesine ragmen mi catladi? Demek yapisal. Ben basindan beri lierac kullaniyorum, kilo da aldim catlamadim ama jelden mi genetik mi bilmiyorum annem de hic catlamamiss