Gamzealyay 15. Haftadayız cok şükür oğluşumuz olacağını öğrendik kiloda almadım hiç hala 49 göbüşümüz ne zaman çıkar bilen anneler yorumlarınızı alabilir miyim😊🙏🏻
Aygl Gamzealyay benim 18 haftalik ayva gobegi gibi bisey cikti daha ic karnind genisse 20 haftaliktan sonra çıkar ama darsa iki haftaya farkedersin artik 😄
YadeOmer Gamzealyay 25. Haftalığız yeni yeni çıkmaya başladı canım kimseye beğendiremedik nerde karnın diye sorup duruyorlar ama ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi bence😌
d190516 Gamzealyay 18 haftalığız henüz çıkmadı hiç 🙈iç karınla alakalı sanırım genelde herkes nerde senin karnın 4 buçuk aylık olmuşsun diyorlar 😄
dml33 YadeOmer eve sakladim.gobegimi siz sorun diye de millete neyse banada diyolar aa sn hamilemsn yok hic gobek falan buyuk olunca.ne oluyosa
Ssraa d190516 benim de erkek ama 12 de çıkmaya başladı😬 şuan 22yiz ve bazısı 9 aylık bekliyor gibisin diyor 🤔🤣 ister istemez 18 19 dan sonra baya bi büyüyor 😁
d190516 Ssraa ama işte sen zayıfmışsın ondan erken çıkmıştır bi de genetik tabi benim annem abime hamileyken hiç anlamıyorlarmış bendeyken ikiz sanıyolarmış 😂
dml33 Gamzealyay bn 28 haftalik oldm daha oyle bi gobegim cikmadi yapiyla ilgili sanirim aman çıkmasında yatamayiz sonra egilmekte falan zorlaniriz saglikli olsnda cikmasn 😊
Ssraa Bu arada ben de kilo almadım bir kilo falandır toplamda. Ve normalde de zayıf bir insanım. Neye bağlı anlayamadım doğrusu bu göbek mevzusu
Gamzealyay Ssraa biz almasakta cok şükür bebişlerimiz alıyormuş o bizlere yeter 😊 alıpda geri vermesi var sonra 😂
Ssraa Gamzealyay demi doğru diyorsun☺️ İnşallah benim meleğimde alıyordur kilosunu daha hiç söylemediler ☺️
Byzkymazz Gamzealyay bende 22 haftalık hamileyim 5. Ayı bitirdik millet hala anlamıyor hamile olduğumu 😂 bende merakla bekliyorum 😍
adyali34 25. Haftada daha cok kucuk bir gobek gormekteyiz suan:) bu zamanada kadar bir sey bende goremedim.. ama tekmeler cok net gozukuyor boyle oluncada:)