Busra6694 ilk odadan aldıkları an ve tekrar odaya çıkardıkları an bende 40,50dakika sürdü çünkü aşağıdada bir süre bekletti doktoru bekledik sonra doktorum geldi o arada işte son kontroller konuştu biraz benimle falan derken 15 dakika geçmiştir zaten sonra bebeği falan temizleyip giydirip çıkarıyorlar 20 25 dakika geçti ki ben odadaydım eşim hatta ne kadar hızlı geldin dedi asansörde gözümü açtım baya kendimdeydim gözüm kapalıykende algım yerindeydi cevap veriyordum sadece biraz uykum var gibiydi çünkü bebeğimi sordum o yukarda şimdi senide çıkarıyoruz yanına denildiğini falan net hatırlıyorum yukarda gayet kendimdeydim çok hafif kesi yerinin ağrısı vardı onun içinde serumla ağrı kesici verdiler hiç saçmalamadım ama bu süreçte bebeğe ten tene temas olmadı sadece ilk an onuda odaya çıkınca yaptılar hemşireler dayanabilirsen spiral yaptır tabi ama ben çok korkuyorum o iğneden sonradan aşırı baş ağrısı ve bel ağrısı çekenler var birde kan cıvıltıcı kullanıyordum genel anestezi sağ uygundu bana