Aleynadiyorki Kızlar 10 haftalık gebeyim iki gündür kaasık ağrım var bugün nerdeyse tüm gün ağrıdı bu normal mi yarın doktora gideyim mi kanamam vardı riskli gebeliğim ama durdu kahverengi leke geliyor azıcık bilemedim normal diyorlar ama korkuyorum
Loveis Aleynadiyorki canım böyle durumları buraya paylaşmak yerine acile gitsen belki daha hızlı çözüm bulunur. Kimi için önemsiz bir konu kimi içinde tehlikeli yani herkesin fikri başka. Şahsen ben leke gördüğüm an yemek yemeyi bırakıp koşarak hastaneye koştum ağrım bile yokken. Bu haftalar önemli sonuçta buraya gelip gidiyim mi diye sorman bile çok saçma kusura bakma. Riskli gebelik olduğunu biliyorsun şuan kalkıp gitmen gerekiyor.
Aysenurkpehlivan Aleynadiyorki leke geliyo git bekleme bile progestran verir onu kullanırsın lekelenmen düzelir benimde o haftalarda vardı kan uyuşmazlığı var diye iğne yaptılar çok şükür geçti
Aleynadiyorki Loveis şimdi canım o zaman kimse gelip burada bir şey paylaşmasın. Burda deneyimli gebeler, anneler var ve bende fikir almak istiyorum burda her soru soran kadınlar gibi. Yine de teşekkür ederim fikrin için
Loveis Aleynadiyorki riskli olduğunu kendin ifade ediyorsun ama beklemeyi tercih ediyorsun. Buraya yazılsın, paylaşılsın da kendi sağlığımızı başkalarının fikirlerine de bırakmayalım dimi. Kendin bilirsin, gitme derlerse gitmezsin tabii ki.
Aleynadiyorki Aysenurkpehlivan doktorum progestan vermedi çift rahimliyim kanama normal dedi sadece yat hiç kalkma dedi çok şükür kanamam olmuyo hafif kahverengi akıntı gibi geliyo doktor kontrolündeyim sadece kasıklarım ağrıyınca korktum kasık ağrısı yoktu çünkü ama bugün yok geçti sanırım