Masalceylan minnosumunmamasi rabbim bütün hamilelerimize annelerimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm çok sağol 🙏
surprizbebekkk Masalceylan ilk dogumunuzsa biraz bekleyin ben ilk doğumum da erken gittim doktorum biraz evde cekseydin sancıni demişti
minikkus114 Masalceylan nişandan bir gün sonra doğumum başlamıştı bence sancılarınızın düzene girmesini bekleyin sıklaştıktan sonra gidebilirsiniz
Masalceylan minikkus114 nişanım hala geliyor cnm normal mi çocuk da çok baskılıyor sabaha bakalım nolcak
minikkus114 Masalceylan benim doğumdan önce yemyeşil afedersiniz sümüksü bir akıntı geldi. Ertesi sabah sancılanmaya başladım sancılarım düzenliydi en son doktora gitmeden kanama gördüm. Hastaneye gittiğimde 6 cm açıklığım vardı.
Masalceylan Gulcan_15 gitmedim cnm nişanım az az geliyor hala ama düzenli bi sancım yok düzensiz hala
ikinci-bahar25 Masalceylan düzenli olunca ve dayanılmayacak dereceye gelince gidin. Benim nişan geldikten 18 19 saat sonra doğumum oldu
Masalceylan ikinci-bahar25 ya bende çok merak ediyorum heyecan yaptım ama hala aynı gelen giden yok düzensiz sancılar dışında
Senem10 Masalceylan nişan bebeği mikroplardan koruyan tıkac görevinde en iyisi doktora gitmen sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Strongirl_ Ya Nisan böyle sürekli gelmez ki. Korkmuyor musunuz. Nisan 1 defa gelir benim bildiğim. Bence gitmelisiniz. Biran önce hemde
Masalceylan minikkus114 benim sancım da su an arttti gibi doktora gittim bugün açılma falan yok sancıda gözükmüyor dedi ama sancımı hissediyorum ben anlamadım gitti
minikkus114 Masalceylan sancılar olacak çok normal sadece düzenli olup olmadığına bakın. Kaç dakika arayla geliyor ve kaç saniye sürüyor bu önemli.