hizlivecocuku Tugceyvc 6 haftalıkken gittim kalp atışı vs duyulmuştu bir sonrakine 12. Haftada gidecektim ikili test için ama 9+4 ken gittim eşim çok ısrar etti kaş hafta oldu bi muayene ol diye
aysegul3409 Rose_07 4+4 üm ben de yakınız sanırım 🥰 ben de 6 haftalık olsun istiyorum bir yandan da sabırsızlanıyorum
NurAyse_nur Tugceyvc hamileligimin basindan beri ayda 1 defa gidiyorum 🤗 fazla ultrason seven biri degilim bebegim iyiyse bende iyiyim doguma yakin 2 haftadir bir giderim saniyorum kontrol amacli sezeryanli oldugum icin doktor gelme der 😆
Krystal Tugceyvc Ben 6 haftalıkken öğrenmiştim. 8 haftalıkken kalp atışını duymuştum. Şahsen iyi ki erken gittim diyorum çünkü idrar yolu enfeksiyonu da varmış öğrenmiş olduk..
Rose_07 aysegul3409 evet ya. Doktora gitsek göremicek iyice stres olacaz beklemek çok zor. Aramızda iki gün var :)
seymaumitcan Tugceyvc 5. Haftayken tesadüf eseri öğrendim hamile olduğumu şuan 8. Haftamdayım neredeyse her hafta gittim doktora
ilkannelik1 symdkci antibiyotik, bol su ve kontrol 4. haftada çıkmasına çok üzüldüm tekrarlamaz umarım🥲
edaduzenli Tugceyvc ben de 6 haftalıkken gittim hem kese hem de kalp atışı duydum her ay düzenli olarak gidilmesi gerekiyor gidip belli rutin oluşturmalısın bencee
yaseminerten ilkannelik1 8haftalık gebeyim kontrolüm haftaya vajinada iğnede batması hissi oluyor arada enfeksiyon belirtisi mi
symdkci ilkannelik1 antibiyotik bebeğe zarar vermiyor değil mi? Benim de bugün idrar yolu enfeksiyonum çıktı çok tedirgin oldum ilk defa yaşıyorum bu sorunı
mevamam Tugceyvc ilk kızım da 4+6 da gitmişim kesesi 4m görünmüş . Şimdi ikinciye hamileyim 5+2 deyim 6 da gitmeyi düşünüyorum