Suni sancı almadan saatte bir cm açılma ile doğurdum .Suyum az az geldi ve hemen hastaneye gittik .Merkez hastaneye geçince 2-3 cm idi .Orada sancıları karşıladım .Doğumhaneye alındığımda 8 cm idi .Orada suni sancı veremeyiz dediler aşırı zorlanmaya başlamıştım.Bayılıcam sandım .En etkilisi bele sıcak su tutmaktı sonlara doğru öyle yaptım.Çömelmek +yürüyüş ve tabii ki eşimin o anda bana sağladığı destek ..Refakatçim de oydu çok rahattım.Sedyeye alındığımda zaten sancılar ağrıya dönüştü biraz daha sabır geldi yani . Ikınma yani sadece.Ağrı gelince sadece ıkındım yani .Doğum esnasında biraz daha kendimi kontrol etmeye çalıştım artık sona gelmiştim bu benim için zaten kurtuluştu.Sancılar belimden baldırlara titretiyordu resmen..Bebeğim sorunsuz bir şekilde doğdu.Cinsiyetini doğumda net öğrendim .🤗Benim doğum maceramda bu şekilde Annelik muhteşem bir duygu.Hamilelikte yürüyüş ve bol hareket bol su ve çoğunlukla sol yana uyumak ..bunlar da naçizane tavsiyemdir .Her doğum kişinin kendine özel bence ama yine de ben de anlatmak istedim.Hoşca kalın.