Selimhan Allah sağlıcakla 38leri göstersin inşallah 🤲🏻 devlet hastanesi bana ikinci gebeliğimde benzer şekilde konuştu. İlk gebeliğim acil serklajli idi, ikincisi önlem amaçlı atıldı. Önlem amaçlı devlet yapmiyormus, 25in altına dusmen gerek dedi. Ama onu ben anlayamıyorum, ya geç kalırsak dedim, yapacak bir şey yok dediler. Başlarım öyle ise! Onların binlerce hastasından biri olabilirim ama evladım canım ciğerim bir tanecigim yani! Ozelde yaptırdım serklaji kendi isteğimle👌🏻
İlk gebeligimde 21.haftada başladı kısalma, 24 lere düşmüş haberim yok.. doktordan, şehirler arası gezme için izin istemeye gitmiştik, bir baktı hiçbir yere gidemezsin dedi. Bir hafta önce 35lerdeydi çünkü… Eve geçtim ilaç tedavisi ile bir gün dinlendim, ertesi gün gittim 17 ile yatış yaptılar. Ben salya sümük ağlıyorum tabi. Ameliyat hazırlığı vs derken beni ameliyata aldıklarında 1 cm açılma ve bebişin suyunda kesesinde hunilesme vardı. Biz elimizden geleni yaptık, suyun gelmedikce ve ayağa kalkmadigin sürece sorun yok dediler. Çok şükür 37.haftaya kadar geldik bebeğimle, inşallah bu bebeğimle de o haftaları görürüz sağlıcakla 🤲🏻
Umarım siz de sağlıcakla kavuşursunuz🤲🏻 alternatif doktor ya da hastane araştırabilirsiniz, içiniz rahat eder