ynzl Kızlar selamm 🌸 Anne ve bebek için giyim ve bakım ihtiyaçları dışında hastaneye neler götürdünüz? Mesela kuru kayısı götürenler var, kahve vs bu tarz ihtiyaçlardan bahsediyorum. Genel olarak anne ve bebek çantasına koyulanlar dışında hastaneye götürmek gerekir dedikleriniz neler? 🌸🥰
zynpknt ynzl bestlak damla alabilirsiniz zaten hemen o gün aldırmışlardı bana ama onu da koyun çantaya çünkü ben çantaya koymadığım için kimliğimi götürmeyi unutmuştum fjfjf
ipekmom_ ynzl granül kahve, bestlak damla, malt içecek, kayısı hoşafı, kremalı bisküvi, bitter çikolata bunları almıştım hatırladığım kadarıyla. Kahve çikolata iyi gelmişti bana kantine in çık yap uğraşmamıştık hiç
Mavro Ben yanımda enerji verecek barlar (züber) sonra kahve en unutulan su evde yapabileceğiniz kurabiye kuru erik kayısı ve kuruyemis götürmeyi düşünüyorum
ynzl Accountant kahve bence de en basit ihtiyaç yani mutlaka alınır hastaneden ama başka neler götürmek gerekir onu merak ediyorum. Bana mesela yeni doğum yapab arkadaşım ebebek’teki malt içeceklerden aldırdı götürmem için. Ona çok faydası olmuş sezaryende
Accountant ynzl süt mü yapıyordu onlar ben ekstra olarak bir şey koymadım hiç mama falanda almadım lazım olursa çevreden aldırırım diye hastane ev arası zaten 10 dakika bir de sezaryen yapacak olanlar kayısı kompostosu falanda hazırlayıp götürüyor
zynpknt ynzl ben bu ebebekteki malt içeceklerinden aldım ama sanki o daha kötü yaptı yani zaten günde 4 tane falan için yazıyo mesela içiyosun evet güzel süt doluyo ama içmeyince eskisinden de azalıyor sanki ben biraz şüphelendim yani sürekli içersen sürekli sütün olcakmış gibi bişey var sanırım içinde tabi günaha girmek istemem ama
ynzl Accountant evet süt yapıyormuş. Ben arkadaşımdan tadına baktım sulandırılmış pekmez gibi tadı da. Ne olur ne olmaz diye aldım bir iki tane de ondan götürürüm diye düşündüm 🌸
ynzl zynpknt aa çok şaşırdım. Bana da yeni doğum yapan arkadaşım o içeceklerden önerdiği için aldım götürmek için. Ama günde 4 falan içemem. 1 veya 2 içer denerim anca
zynpknt ynzl yani içtiğin süre boyunca oluyor sütün şöyle söyliyim normalde 90 sağıyosam onu içinde 110 falan sağıyordum ama bıraktıktan sonra 70 e falan düştü sonra da yavaş yavaş bitti benim zaten hiç çok sütüm olmadı ama ben biraz etki ettiğini düşünüyorum sürekli alıp içelim diye bi madde koyduklarını düşünüyorum 🤔
zynpknt ynzl bir de en güzel sütü hurma çayı yapıyor hurmaları ikiye kesip çekirdekleriyle beraber tencereye koyup üzerine su ekliyosun 15 dakika kaynatıyosun içine dut kurusu da atabilirsin güzel oluyor onu içtiğimde artıyo muydu kalitesi mi artıyodu bilmiyorum ama uyku süresi uzuyordu ya doyuruculuğunu arttırıyor yada sütü ama faydasını görürsün ben çok gördüm