Rbs06 Sena_sarac malesef ilk kez dogum yapacak olanlara gun kesınlıkle verılmıyormış artık sana gun vermek ıcın sebebımız yok dıyor :) 40hafta oldım bebek iri bebek nasıl bir sebep lazım ınanın bende bılmıyorum sancı beklıyorum evdeyim
Juniorr Rbs06 sağlıkla doğsun merdiven inip çıkmak hareket spor ananas hurma yemek diyorlar ama ne derece etkili bilemedim kolaylıkla gelir inşallah
Juniorr Rbs06 doğumdan sonra yazar mısınız hastane ve ebeler nasıldı memnun kaldınız mı bizde bilgi sahibi olalım
Rbs06 Juniorr amın sızınkıde ınsallah saglıkla gelsın yürüyüşle falan ugrasıyorum ınsallah bu hafta gelır artık🌺
merymom_ Rbs06 evet doğum anında nöbetçi doktor takımında asistan, uzman kim varsa o giriyormuş bugün öyle söylediler. Doğum için hiçbir şekilde doktor seçme hakkınız yok. Bir de normal doğumlarda ebe doktor asistan falan derken başında 6-7 kişi oluyormuş
Bfg Rbs06 hayır asssla memnun kalmadım benimde dikişlerim açıldı enfeksiyondan 10 gün hastanede kaldım bebeğimle o sırada bebeğim hastaneden virüs kaptı 12 günde o yoğun bakımda yattı. Hamileyken sürekli bebeğimde bir sorun olduğunu söyleyip durdular yok bacak boyu kısa vs diye diye perinatoloji bölümünde takip edildim ve perinatoloji takipli olanları sancı esnasında yanına asla kimseyi almıyorlar tek başınıza sancı çekiyorsunuz telefonunuzu bile yanınıza almaya izin vermiyorlar 12 saat sancı çektim tek başıma. Aynı dikiş açılması arkadaşımada oldu bir çok kişiye daha da olmuş
Rbs06 Bfg ya yasadıklarınız ıcın cok üzüldüm gercekten zor bı deneyım olmuş bırkackısıden daha aynı yorumları okudum gercekten ne yapcagımı hıc bılmıyorum cok streslıyım cok korkuyorum
Bfg Rbs06 umarım sizinki güzel geçer herkesin aynı olacak diye bir şey yok tabi ki ama perinatoloji takipliyseniz sancı çekerken kimseyi almıyorlar yanınıza, normal gebe polikliniğinde takipliyseniz sancı odasında refakatciniz yanınızda oluyor
Ddm28 Rbs06 4 Ekim 2023 tarihinde su gelişi ile Çorum’dan acil bir şekilde etlik şehir hastanesine sevk edildim normalde değerlerim çok çok kötüydü enfeksiyon vücuduma öyle bir yayılmış ki Mevlüt hoca neredeyse rahmimden olacağımı söylemişti 3 gün boyunca sağolsun benimle öyle güzel ilgilendiler ki devlet hastanesi değil özel hastaneydi sanki ve ben normalde takipli hastaları bile değildim değerlerim düzelmeyince 3. Gün doğum kararı çıktı 28+3de doğum yaptım önce Allah sonra onlar sayesinde miniğimi çok şükür sağlıcakla kucağıma aldım 44 gün kuvöz geçmişimiz oldu öyle güzel baktılar ki kızıma yani Ankara’da yaşıyor olsam tek gideceğim hastane olurdu
Ddm28 Ayrıca yanımda refakatçi olarak eşim kaldı sancı odasında da doğum yapacak hasta yoksa eşimi aldılar yanıma ara ara görebildim
Busrasisman muutluanne çok şükür dikiş konusunda hiç sıkıntı çekmedim estetik dikişti zaten 10 gün sonra da sağlık ocağında aldırdım.