segmenseval Haftaya kadar kızçeler hangi tetkikleri oldunuz? Benim anlaşmalı doktorum var ve sadece ultrason kontrolü yapılıyor birde 2li tarama testi için kan verdim sizlere başka yapılan şeyler var mıydı?
HavvaM0806_ segmenseval şimdiye kadar bende sadece ikili tarama testi yaptırdım 23 haftalık olunca ayrıntılı ultrason istedi onun dışında birşey yaptırmadım daha 18+1 haftalık hamileyim
selenay2804 segmenseval ikili tarama afp testi şeker yükleme testi ve detaylı ultrason yapılmıştı o haftalara kadar
Ceku256 segmenseval riskli bir durum yok ama her ay kan idrar tahlili veriyorum. Özel takipliyim sağlık ocağında kan verip sonucumu doktora gösteriyorum. Vitamindir kan değerleridir enfeksiyondur bence vermekte fayda var. İdrar yollarımda enfeksiyon vardı ve ben hiç farkında bile değildim şans eseri testte çıktı.
segmenseval HavvaM0806_ riskli gebelikler için demek ki testler yoğun oluyor sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize inş
segmenseval Lmnakdnc bazıları kan testleri vs verdiklerini belirttiler de bende şaşırdım demek ki risk gördüklerinde daha farklı tetkikler yapıyolar
Lmnakdnc segmenseval bnm doktorum ilk başta kan istedi sonra daha hiç istemedi aşıya gidince sağlık ocağı 2 kere kan baktı zaten onun için çokta önemsemedim
HavvaM0806_ segmenseval 2 adet hormon düzeylerine baktılar Mart ayında uygun değildi değerlerim Nisan ayına ertelemistik transfer surecini
selenay2804 segmenseval inşallah 😅🤲🏻 çok uzun bi süreç insan sıkılıyo gerçekten ben 34 olmak üzereyim zaman hiç geçmiyo sanki vücudumu tek başıma kullanmayı özledim
Ceku256 segmenseval benden de sağlık ocağı istemedide doktorum her ay istiyor bende randevumdan bir gün önce sağlık ocağına gidip kan idrar veriyorum randevu günü sonuç gösteriyorum. Her seferinde kendisi hatırlatıyor aylık kan idrar vermeyi unutma diye
annesininincitanesi segmenseval Ben de rutin kan tahlilleri, normal ultrasonlar, ikili tarama, fetal dna, detaylı ultrason, şeker yüklemesi yaptırdım şu ana kadar. Bir de 2 doz aşı. 27 haftalığım 🙏🏻
segmenseval annesininincitanesi bende haftaya cuma şeker yüklemesi yaptıracağım rutin kan tahlilim hariç hepsini bende yaptırdım aslında
segmenseval selenay2804 yüz üstü uyumayı özledim valla, temkinsiz bir şekilde ev temizleyi bişeyler kaldırmayı özledim 😅
selenay2804 segmenseval aynen ben de 🤣 az kaldı sabırrr bu günler de geçecek belki de özlicez bile belli mi olur
annesininincitanesi segmenseval Bulaşıcı hastalık testleriniz yapılmıştır diye düşünüyorum ikili taramadan önce ilk haftalarda buna detaylı bakılmıştı benim. Yapmadı mı doktorunuz toksoplazma vs?
segmenseval annesininincitanesi tahlil hiç yapmadı sadece rutin ultrason kontrollerine girdim ve ikili test için kan tahlili verdim o kadar bu gittiğimde soracağım doktora hepsini