staRmama Glprn4 çok güzel bir isim tanıdığım var çok zeki maşallah en son üstün zeka olduğunu düşünüyorlardı sonra ne yaptılar bilmiyorum 💖
Nrslbkc Glprn4 ayy tamda bu akşam uzun süredir isim ararken bende acayip bir şekilde tuna ismine denk geldim ve vuruldum bence çok şık ayrıca çok fazla olmayan hemde günümüz abartılı isimlerinden uzak bende tuna💙 koyucam büyük ihtimal
Smyye1B Glprn4 İlk istedigim isimlerden biriydi annem biraz mirin kırın edince vazgeçtim🥲 Bana kalırsa çok naif bı o kadar da güçlü bir isim 🥰
Aysunays Glprn4 Çocukluğumdan beri Tuna ismini çok severim. Çok güzel isim.Bu isimde 2 kişi tanıyorum ikisi de çok beyefendi insanlar
zeyka Ben tuna ismini sadece bı doktor da duymuştum önceden hastanede çalışıyordum kadın doktor Tuna hanım unisex isim heralde
NurAyse_nur Glprn4 oglumun adını Ömer tuna istedim cok hos geliyor kulagima ama esim yunus eymen istedi 🤗
Nrslbkc Glprn4 ben de ömer ismini beğeniyorum ama çevremde çok var malesef akraba o yüzden yeni arayış içinde tuna ya denk geldim