balbe Kızlaar hamilelikte çilek yediniz mi?? Bebekte leke olur diyorlar ben çok yedim bilmeden ama başına gelen var mı acaba :)
Parinas balbe 2 çocuğumda da çok yedim hiç bişey olmadı. Ama bi akrabamızın kızının ensesinde çilek şeklinde kızarıklık var. Çilek zamanı kızarıyor iyice sonra soluyor varla yok arası oluyor. Onu görünce çok şaşırmıştım. Ama yine de gerçekçi gelmiyor
balbe Elifyslglu Benim de ya yine de ufak bi ihtimal de deseler yemezdim duysaydım hayırlısı artık inşallah olmaz bi şey😬
minismom Parinas seymi acaba bi yerden izinsiz veya habersiz aldıda onunmu lekesi cunku ablamda hamileyken yengesinin evinde koftemi ne gormus yemis sonra bacagını kasımıs yegenimin bacagında aynı kasıdıgı yerde leke var 😊
Ahsen21 balbe ben bol bol yiyorum vlla çilek gibi beni olurmu bilmiyorum ama çilek kadar tatlı olacağından hiç supem yok umarım onuda çilek gibi yemem 😂🙈
Elifmehmetemin balbe 3.cu hamileliğim ve hepsinde narda yedim cilekde yedim biseyde olmadı canım eline bulasınca çilek suyu falan bı yere sürme yeter dikkat et
Elifmehmetemin balbe rica ederim canım yok çilli olur yok bilmem ne olur batıl inanç bence bunlar o yüzden takılma 😊