Papatya50 6 haftalık hamileyim dün doktora gıttık 6+1 de bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi 2 hafta sonra cagırdı. İçim içimi yiyor bulantım ve kusmam arttı bu sekılde olan var mı acaba
tkrk Papatya50 bulantınız varsa kanama yoksa bir sorun yok bence. Ben ilk çocuğumda 9 haftalıkken kalp atışını duydum
Ajaokapaalal Papatya50 bende 6+3 te bebek çok küçük daha 4 ml kalbi duyulmaz dedi 10 gün sonraya randevu verdi kalbini temiz tut hayırlısı ile duyarız inşallah
Busraaaakkk Papatya50 Canım ben 6 + 4 haftalıkken gittim cihazda kalp atışı göründü ama sesli duyamadım dokuzuncu haftaya kadar bekleyeceğim ben de net olsun diye
ikincibahar_08 Bende 6 haftalıkken gittiğimde görmedi doktor sadece kese vardı 8 haftalikkken duyuldu
Cans__ 8 haftadan sonra gitmeniz lazım kalp atışı 6 haftada duyulmaz zaten beta değeriniz bayağı bi yükselmesi gerekiyor kalp atışının duyulması içinn
Papatya50 minikmucizem356_ benım bır Kasım ayında bır de nisan ayında kimyasal gebeliğim oldu. Hazıran ayımda hsg cektırdım doktor tüplerin açık olduğunu söyledi ve hemen o ay hamile kaldım canım
minikmucizem356_ Papatya50 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️ bizede Bebek bekleyen herkese nasip etsin inşallah
kaykun Benim de 6+4 haftaya da duyulmazsa kürtan yaparız dedi korkuyorum.Umarım en kısa zamanda duyarız