Berra16 Sabahları haşlanmış yumurta yediğim gibi çıkarıyorum yiyemiyorum yağda yesem aynı vitamini sağlar mı acaba
Ga35 Berra16 bende asla yiyemiyorum yumurta beyazını hicbisekilde doktor yemelisin dedi ama sarısını yiyebiliyorm sadece yemezsen olmaz fln diolar alternatif yokmu buna ya :((
izmirmasali35 Berra16 bende yiyemiyorum haşlanmıs ,çırpıp tost makinasında pişirip ekmege salça sürüp içine yumurtayı koyup salçalı tost şeklinde güzel oluyor,peynir de koyabilirsiniz içine😊
dml33 Berra16 yani hic yememektn iyidir haslanmsta yag yok diye oneriyolar az yagda pisirirsn sorun olmaz bnce
Yasemincifci Ga35 kaö haftalıksın canım ben kusmam gecene kadar yiyemedim onun yerine süttür yopurttur onlarla takviye ettim
Beklenenan Yumurtayı normalde de hiç sevmem zaten hamile olmadan da asla yemezdim anca kekin böreğin icine girerse o bazen ondan bkle tiksinirdim. Hamileyim hala yiyemiyorum ne yapicam bende bilmiyorum valla
Ga35 Yasemincifci 9+3 tatlim benimde cok mide bulantim var belli şeyleri yiyebiliyorum ama 3. Aydan sonra bulantim olmasada yiyemem :(
Yasemincifci Ga35 yiyorsun canım iştahın açılıyor benim bulantım16. Haftamda kesildi sonra yumurtayı yiyemiyrdum kokuyrdu yemeye başladım şimdi günde 4 tane yiyorum😂
melegiminannesi Valla hamile olmadan önce sabah sahansa 3 yumurtayu götüren ben simdi kokusuna dayanamayıp yiyemiyorum bile😥
Cylnchngr Bendede yumurta krizi oldu resmen normalde bir tane yiyen ben hamilelikte iki tane yemeye başladım nasıl hoşuma gidiyo anlatamam ki 6. Ayıma kadar afedersiniz bulantı ve kusmadan içim dışına çıkmıştı ama keyifle yediğim tek şeydi yumurta ayrıca her türlüsünüde yiyorum düzgün beslenememe rağmen peynir ve yumurta yediğim için bebeğin besin damarı tıkalı bebek küçük doğucak demelerine rağmen şuan 37 haftalık hamileyim 3500 kilo kızım ben yumurta ve peynire bağladım bilmiyorum tabiki
Htctsbk Berra16 bende aynıyım civanım haşlanmıştın bıktım artık yeşil soğanlı salata yapıyorum az pul biber tuz sıvıyağ yeşil soğan öyle kayboluyor kokusu öyle çözüm buldum yağda vitamini kaçıyor gibi geliyor☺️
denizannee Berra16 sadece sarısını yemeyi denedinmi canım çünkü önemli olan zaten o belki beyazını yiyemiyorsundur
Berra16 denizannee denemedim yarın da öyle deniyim normalde yerdim yumurta hamile kaldığından beri yiyemiyorum bazı günler zorla yutuyorum bazı günler yutmadan çıkıyor inşallah haftalar ilerledikçe geçer
Gulay123 Berra16 haşlanmış daha iyi olur ama yiyemiyorsan yapacak bi şey yok canım bıldırcın yumurtası dene hem küçük hem proteini yüksek iki tane yesen yeter sabahları
Yesim_dmrcn Berra16 bende haşlanmış pek sevmiyoru . Yağda da yiyebiliyormuşuz aynı besin değeri varmış. Ama zeytinyağıyla kırıp ye dedi doktorum