Elif3419 Ayseguls_baby ilk dozda sadece kol ağrısı oldu hareket ettirdikçe açılıyor ama 1-2 güne 2.doz da akşamı birden ağırlık çöktü inanılmaz vücut ağrısı oldu ama allahtan 1 gün sürdü oda
Ayseguls_baby Yazmelegi_ haftaya doktor kontrolüm de var gününü ona göre ayarlamayı düşünüyorum canım toplu taşımayla gidip geliyoruz. Kol ağrısı 1 gün mü sürüyor
Ayseguls_baby Elif3419 haftaya doktor kontrolümde var perşembe günü. Pazartesi ya da salı vurulayım diyorum doktora gidene kadar kol ağrım geçer. Doktorum uzakta biraz toplu taşıma kullanacağım
Ayseguls_baby Elif3419 cuma günü ilaç yazdırıcam pazartesi aşı vurulayım diye söylesem mi aşı hazır bulunuyor mu ellerinde 😊
Elif3419 Ayseguls_baby cuma günü gittiğiniz zaman haber verin bazı yerler haber verilmesini istiyor ilaç temini olur olmaz
Catperson Ayseguls_baby teşekkür ediyorum geçti çok şükür 😄 dikkat edin darbe falan gelmesin, üzerine yatmayın uzun sürmez ağrısı diye tahmin ediyorum 🙏
Hellubuss Ayseguls_baby bende de ilk doz 3 gün ağrı oldu üstüne yatamadım ama benim baya şiddetliydi ağrım ama ikinci doz öyle değildi
Ayseguls_baby Hellubuss anladım canım ben en iyisi pazartesi olayım o zaman perşembe doktor kontrolüm var geçmiş olur ağrısı
Ayseguls_baby Catperson inşallah üzerine yatmaam ama eşim dikkat eder bana o böyle konularda çok tetikte uyur 😀
Ayseguls_baby 48sibel yaa öyle mi pazartesi vurulayım ben en iyisi perşembe doktor randevum var geçmiş olur