Miniminicikkk Allahım sen her şeyin en iyisini bilirsin inancım sonsuz 🙏🙏 ama çare kızlar yardım edin nolur artık dayanacak gücüm kalmadı yüreğim ağzımda yaşıyorum günlerdir sağ gözümde görmeme ve kanamayla uğraşıyorum hastaneye yatırdılar serum ilaç vs. Bu gün biraz hafifledi kanamam göZüm daha iyi tam bir ohhhh çektim hastaneden çıkış yapıp eve gidecekken bebeği son bir kontrol edelim dediler, Bebek iyi ama amniyon sıvısında azalma var dediler 17. Haftaya girdik kızlar ben ne yapsam toparlanırım nasıl düzeltecem 😢 bu Bebek neler çekti kısmeti varsa zaten gelecek ama önce tedbir sonra tevekkül erken haftalarda olması riskmiş dua edin başına gelen akıl versin 😥😥😥
Hfsskbr Amnio sivisi benm tamamen bitmişti 35+3 de direk aldilar ama azalma başladığında serum tedavisi veriyolarms bana yapmadilar malesef. Şimdi 2. Gebeligim oldugu için daha bilincli davranmy çalışıyorum havuc ve elma suyu amnio sivisinn yukselmesine iyi geliyormuş. Doktor tedavisinin yanına bol su ve havuc elma suyu içebilirsiniz
Miniminicikkk Hfsskbr havuç suyunu katı meyve sıkacağıyla mı yapıyorsunuz bir de ne kadar içmem gerek 🙏
Hfsskbr Miniminicikkk ben malesef bunu 2. Gebeligimde öğrendim deneyemedm. Gebelik okulunda sormstm m ebelerimize ayni seyi yasarsam ne yapayım diye. Onlar tavsiye etmişti. Bir araştırın kendini yemekte ayni oluyor mu yoksa içmek mi gerekiyor
Miniminicikkk Yasemincifci içiyorum elimden geleni yapıyorum Sürekli başka bir şey çıkıyor inanır mısınız daha hamileliğin farkına varamadım sürekli hastayım 😞
Yasemincifci Miniminicikkk ilk zamanlar öyle oluyo canım bende öyleydim kendini hasta gibi hissedysn sürekli yatmak istysn düzelir inş geçmiş olsun
RdvnMlkn Allah yardm etsn ic camasirin islandigini yada nemli oldugunu hic fark etin mi ultrasondami baktı yoksa altan mi
Bumptious Benim de azdı biraz bol bol portakal suyu iç dedi dr bu hafta gittiğimde toparlanmış dedi günde 3 portakal yedim hep
Miniminicikkk RdvnMlkn artık doktora soru sormaktan korkar oldum o kadar çok sorun çıktı ki ne diyecem bilmiyorum 😢