Gencbirannis Sürekli tuzlu ekşi vs vs yiyorum çok rahatlatıyor en çok da tuzlu ayran buz gibi. Ama dondurma yediğimi çikolata yediğimi hayal ediyorum hiç mi hiç yiyesim yok size de oljyor mu
afitp Gencbirannis ayyy bunların hepsi bende de 3 aydır var 12 haftalığım bende ağzıma tatlı süremiyorum düşündüğümde bile midem bulanıyor sizin cinsiyeti belli mi
Ayseguls_baby Gencbirannis ben de öyleyim tatlı yiyince midem yanıyordu kızım oluyor ❤️ hep eşki tuzlu baharatlı şeyleri canım çekti
Briahll Gencbirannis ben ilk 3 ay çikolatanın kokusunu bile alsam tiksiniyordum hep ekşi tuzlu yiyordum kızım oluyor. Cinsiyetle alakası var bence🥰
Gencbirannis afitp uok canım daha belli degil ben de aynı şekilde çikolata ağzıma süremiyorum anca yeşil elma tuzlu ayran tuzlu salatalık falan yiyebiliyorum
Busra_degirmenci Ayy bende öyleydimm 3. Ay bitene kadar ağzıma tatlı bişey sokamadım tiksinirdim erkek cinsiyetimis 😊
Ayseguls_baby Gencbirannis ben baharattan acıdan uzak duruyorum canım artık. gebelik reflüsü yaptı bende, doğuma kadar yeme dedi doktor.
Gencbirannis Ayseguls_baby en iyisi canım sen rahat edersin zaten o kadar çok da gerekli bişey degil :))))
Elf_ars Gencbirannis sıcaklardan bence vücut eksik olan şeyi tamamlamaya çalışıyor 😃 aynı şekildeyim bende
Arzu_uu Gencbirannis bebeğin erkek olabilir ben de ayran hatta tuzlu sarımsaklı cacık ekşi şeyler yedim cinsiyeti erkek 🤭
lux38 Gencbirannis bnde aynı yeşil elma tuzlu ayran tuzlu salatalık tatlı hiç istemiyrm olsa yerim tabi genel olarak iştahlı biriyimdir ama aklıma düşmüyor ay tatlı olsa da yesem diye Bir de canım çok fazla dürüm çiğ köfte istiyor geceleri