sendekimsinnn Kızlar galiba isme karar verdik zeyd ali koyacağız kullanan varmı bu ismi nasıl oluyo huyları vs
ahaha1212 sendekimsinnn zeyd ve Ali isminde ayrı iki yeğenim var ikiside dünyanın en yaramaz çocukları 😂 zaten Ali ismi garantilendi yaramaz oldukları
ahaha1212 sendekimsinnn inanın Ali ismindeki çocuklar çok yaramaz oluyormuş bir arkadaşımın oğlunun adıda Ali kesinlikle kimse koymasın diyordu 😂
sendekimsinnn ahaha1212 bence alakası yok ya canım örneğin mehmet içinde öyle diyolar benim çok tanıdıgım var hem akıllı hem yaramaz olan bu birazda genetik ve yetiştiği aileye bağlı diye düşünüyorum bide şuanki çocukların çoğu yaramaz gerçekten eskisi gibi değil
ahaha1212 sendekimsinnn bence isimlerin etkisi var herkeste böyle söyler isim koyarken anlamını taşıdığı özellikler iyi analiz edin denir.. mesela benim erkek kardeşimin adı mehmet küçükken çok yaramazmış
sendekimsinnn ahaha1212 evet mehmetlerde çok yaramaz oluyo diyolar ama benim eşim de Mehmet çok akıllıymış mesela
ahaha1212 sendekimsinnn o kadarınıda bilemem tabi sadece ailemde olanları biliyorum 😂 ama gönlünüzden geçeni koyun sağlıklı olsunlarda varsın yaramaz olsunlar ❤️
cylnboran04 sendekimsinnn cogu zaman çok sakın çoğu zamanda asırı sinirlenir 3 uncu gebelıgım suprız oldu bana 7+2 haftalıgız
cylnboran04 sendekimsinnn sendekimsinnn çoğu kişiye farklı gelıyor ama çok beğeniyorum Muhammed Zeyd ismi okulda ogretmenı ona sureklı Zeyd diye sesleniyordu çok hoşuma gidiyordu normalde ilk isim kullanılır ama Zeyd dıyınce çok hoşuma gidiyordu