Bu ay hsg filmi cekinmek icin dr gittigimde yumurtamin buyudugunu ve bu ayi degerlendirip bi sonraki ay film cekinilebilcegini soyledi ben bu ay lh testleri ile takip yaptim pik 23 temmuzda gordum 24 temmuzdan itibaren siliklesti ama ben lh testi yapmayi birakmadim hergun surekli yaptim hergun siliklesti bugun regl gunumun ilk gunu olmasi gerekiyor ve bugune kadar hic gecikmedim bugun regl baslamayinca beta testi verdim onunla birlikte progesteronada baktirayim dedim beta degeri <2 geldi yani gebelik yok ama progesteronda 0.516 geldi cgpt sordugum zaman ise bu ay yumurtlama yasamamissin dedi yani gebe olmadigimdan ziyade yumurtlamadigima cok sasirdim. Nisan ayinda kimyasal gebelik yasamistim ve o kimyasal surecinde bir ay kanamam olmustu ekstradanda 3 aydir gecmeyen cene bolgesinde sivilcelenmelerim oldu ocak ayindaki hormon testlerim normaldi ama suan bu durumda olunca acaba kimyasaldan sonra hormonlarimda sıkıntı mi olmaya basladi cozemedim simdi tekrar hormon testi yaptirmayi dusunuyorum ama bugunku progesteron sonucundan sonra cgpt bu ay regl olmama ihtimalin olabilir ilacla sokturulebilir filan dedi bu sekilde veya buna benzer bisey yasayan varmi aranizda ?