Zehra6818 Kabiyra00 Amin inşallah isteyen herkese. 🌸 Bu arada Esengül Hoca çok tatlı ve olumlu bir kadın. Umarım onunla normal bir doğum süreci olur. Bugün baya ilgiliydi kendisi, geçen hafta ilk ssvd yi yaptırmış yabancı bir kadınmış. 8 cm açıklıkla gelmiş o yüzden kolay olmuş ama çok riskli sizler o kadar beklemeyin dedi.
Zehra6818 Bugün sabah 5 ten beri hafif sancım var adet sancısı gibi. Bir de kahverengi lekelenme oldu ne olur ne olmaz acile geldik. Açıklık yok şu an nst deyim bakalım yatış yapılacak galiba. Dua beklerim.
Akar06elif06 Zehra6818 kaçıncı haftada ssvd bölümüne gidiliyor canım su an 15. Haftadayım etlikte devam ediyorum ama ssvd istiyorum bilkente gecicem hangi hafta geçsem ssvd için uygun olur?
Zehra6818 Akar06elif06 Yani kaçıncı haftada bilmiyorum ama 32 den sonra 35 ten sonra olabilir. Dün biri 32 de idi erken dedi takip edelim dedi.
Kabiyra00 Akar06elif06 Bir ara perinotoloji bakıyordu. Oraya gittiğimde 32.haftadan sonra gel demişti doktor. Ama başlığın sahibi de birkaç hafta önce normal poliklinik açıldığını öğrenmiş. Burdan bilgilendirdi sağolsun. Yani aslında şu an randevu alirken ssvd polikliniği yazan bir poliklinikten alabilirsiniz. Zaten ssvd dusunuyormussunuz. Gittiginizde yine sizi yonlendirirler.
Kabiyra00 Zehra6818 pazartesiye kadar zaman var, sanci her an gelebilir.icinizi ferah tutun 🌸 Sanırım nişan da gelmiş. Gönlünüzdeki gibi olur inşallah. Esengül hocayla ilgili izleniminiz de mutlu etti beni. 32.haftayi beklemeden gitsem mi diyorum açıkçası 😅
Zehra6818 Kabiyra00 Şu an yine geldim hastaneye nst deyim bakalım çıkacak mı sancı. 10 dk da bir geliyor aslında baya da şifdetli ama . Belli de olmaz.
Zehra6818 Smycyrus Baya sancı geliyor ama inşallah normal doğum olur. Ederim inşallah siz de bana dua edin.🌸
Zehra6818 Sezeryana aldılar sonra daha açıklamalı yazacağım şu an bebeğimle ilgilenmem lazım. Tek söyleyeceğim o kadar emek verdim hiç bir şeye zerre saygı göstermediler. Sonra ayrıntılı yazacağım inşallah.
Kabiyra00 Zehra6818 Bu arada çok özür dilerim, kutlamak aklıma gelmedi. mesajları art arda okurken son mesajiniz şok etti. Allah vicdan merhamet versin bunlara. Yavrunuzu da analı babalı büyütsün, bir sağlık sorunu yasamadan kucağınıza aldınız çok şükür 🤲🏻