Merhaba kızlar iyisi ile kötüsü ile buraya veda ediyorum çünkü ben doğurdum😂 son haftalarım da çok fazla çarpıntım baş dönmem oluyordu bunun üstüne bayılacak gibiydim hep sıcaklardan mı panik ataktan mı bilmiyorum sonra 2 sefee tansiyonum yükseldi 3 gün yattım derken kontrol günüm de doktorum sen de emboli var beklememize gerek yok pazar pazartesi günü sezaryene alalım dedi şimdi yatış vereyim dedi perşembe günü itibari ile ben de kabul etmedim bişey olursa gelirim dedim çıktım işlerimi hallettim ta ki akşam oldu bana panik atak geldi tansiyonum 15 oldu acile gittim yatışverdiler her şeyim normal çıktı cuma sabahı sezaryene alcaz dediler tabi kalbim çıkıyor korkudan 😂 sabah oldu 11 de indirdiler beni uyutun dedim olmaz dediler bebekte uyur 🙄 o sıra da belime bakıyorlar sadece bakıcaz dediler ama o sıra belimden uyuşturmuşlar tabi ben panik oldum yatırdılar neyse benim knabız hızlandı sonra nabzımı düşürdüler kuzu gibi oldum😂 yarım saatte herşey bitti çok şükür oğlum vr ben çok iyiyiz o kadar en dipte panik atak yaşayan biriydim ki ama sezaryenim ve sonrası mükemmeldi ekip güzeldi hemşireler iyiydi şimdi 12 günlük olduk bile sezaryen çokda korkulacak bişey değil ağrımda çok olmadı hamdolsun sıradaki arkadaşlara balarılar diliyorum 😂🤲🏻🌸