Seymatrkay Esma006 Doktorun önermesini önemsiyorum. Çünkü çok çeşidi var. Bana önce folicus verdi şu an da foldial kullanıyorum.
Birhilal Esma006 5 haftalık hamileyim doktorum istediğin bi folik asidi alabilirsin dedi ben de ocean mummy aldım işini görür dedi omega 3 de içeriyo güzel içerikli
zemher Solgar marka kullandım çok çok memnun kaldım. Onun kullandığım zaman 15 gün sonra hamile kaldım ve 3. Ayıma kadar onunla devam ettim.
lotusflowers Bende şurda bekleyim cevaplar için. Önceki hamileliğimde folidoce içmiştim ama çok kötü bi kokusu ve tadı vardı diğer alternatifleri öğrenip onlardan birini alıyım bu sefer
Gylcu Pregnacare in hamilelik öncesi multivitaminini öneririm içinde folik asit b vitaminleri D vitamini pek çok şey var ben kullandığım ay hamile kaldım kutunun bitmesine 2-3 tane vardı🥰
Birhilal Esma006 5 haftalık hamileyim doktorum istediğin bi folik asidi alabilirsin dedi ben de ocean mummy aldım işini görür dedi omega 3 de içeriyo güzel içerikli
Seymatrkay Leylabngll Yaramadığından değil. Değiştirerek veriyor. Şu an kullandığım diafol de aynı falicus gibi d vit.B12 vs.iceriyor.