aylin_a Petrikor1 tam olarak nasıl oluyor bilemem ) doktora bağlı olabilir , 2022 de doğum yaptım , benden sonra aynı doktorda arkadaşım ve yengem sezaryen oldular onların da fazla kanaması olmamış
tomrisinaannesi Petrikor1 ameliyat sonrası orası zaten kapalı oluyor eve gelip duş aldığınızda da kapalı kalıyor çıkarken su geçirmez bant takıyorlar evde ilk duş onunla oluyor sonra siz çıkarıyorsunuz en iyisi depend rahmi de tutuyor doğumdan sonra rahim çok sallanıyor
sngl94_ Petrikor1 ben hasta bezi kullandım zaten ilk ciktigimda onu kullandım sonra ped yeterli oluyor
Sevgii_ Petrikor1 çıkartırken iki kenarından yırtıp çıkarttım hep bir sorun yaşamadım. İlk gün biraz destekle giydim ama 2. Gün kendim giyip çıkarabilmiştim
Ayselcnt Petrikor1 canped almıştım..depend gibi.. hastanede onu kullandım.. çok rahattı..gecelik giydiğim için çıkarmak giymekte zor olmadı..ama kanamam çok olmadığı için bitmedi.. evde de bitsin diye kullandım..yoksa eve gelince hemen ped kullansamda olurdu.. sağlıkla kolaycacık atlatırsınız inşaAllah..
Talentedmom Petrikor1 depend de aldım normal ped de ?ama ilk sezeryande dikişim enfeksiyon kapmıştı depend ile alakalı bilmiyorum kıştı çünkü