zerdali__ emirmom normal deyip gönderiyorlar.Bende o kadar kusmustum ki zehirlendim sanmistim.Sadece miden felan ağrıyorsa ağrı kesici veriyorlar
emirmom zerdali__ tahlil yaptı idrar yolu enfeksiyonu var oda bulantı yapar dedi ilaç verdi mide bulantısı ilacımı değiştirdi bakalım inşallah iyi gelir
Fnd25 emirmom ben çok kustum gidiyordum en azından su serum veriyorlardı biraz kendine geliyorsun. Prilam değil prizin dener misin bide ben çok kötü olduğum için zofer kullandım mecburen ağır ama başka çaremiz kalmamıştı bir sıkıntı yaşamadım
emirmom Fnd25 prizin denedim canım maalesef oda etki etmedi şimdi metpamid diye bir ilaç yazdı doktorum
Fnd25 emirmom metpamid asla önerilmiyordu bana o dönem neden onu yazdı acaba iyice araştır bence zofer en güçlüsü
emirmom Fnd25 @Yazmelegi_ doktor muayene de zofer vereyim dedi ama reçeteye metpamid yazmış eczacı da onu verdi doğal olarak bilmiyorum kullanmakta kararsizim
Fnd25 emirmom bence değiştir yarın metpamid çok alakasız ve işe yaramıyor boşuna içmiş olursun zofer gerçekten etkili ben saat başı kusuyordum sayamıyordum sadece o işe yaramıştı