oonambirnambir Bugün girdim, kabinde küçük bir nokta var dedi, doğumdan sonra çocuk doktoruna baktır falan dedi, bu durumu yaşayan oldu mu acaba korktum moralim bozuldu 😟
ebrarkus oonambirnambir bildiğim kadarıyla her bebekte olan bir şey zaman ilerledikçe kapanıyor. Lütfen kendine sıkıntı yapma hayırlısıyla kucağına aldığında yine doktora gösterirsin ama Allah’ın izniyle bir şey olmaz canım
busra2512 oonambirnambir Bence hiç korkma telaş yapma. Bana detaylı ultrason da kalbinde parlaklık var,burun kemiği küçük ve beyinde genişleme var dedi. Bi acaba mı dedim sonra kendi kendime ne gelirse Rabbim den diye hep Allah a sığındım. Detaylıdan sonra iki doktora gittim bugün de kontrolüm vardı. Doktorum dedi ki gayet sağlıklı görünüyor detaylıda sayılan hiç bir bulgu şu an yok dedi
Raincu oonambirnambir ablamın detaylı ultrasonunda da çıkmıştı.. doğumdan sonra çocuk doktorunda kontrol ettirdi düzelmiş.. kafanıza takmayın genelde oluyor ve sonra kapanıyor.. benim kardesimde de vardı büyüdükçe bişey kalmadı.. hatta ablamın bebeğinin doğumdan 3 ay sonra normale döndü..kendinize stres yapmayın bu durumu
aylin_a Çoğu zaman kapanıyor diye biliyorum Hatta bir yaşına üç yaşına kadar bile kapananlar var Ama bazı şeyler hayata riski taşımıyor eşimin kalbinde delik var mesela sıkıntı yapmıyor ve yapmaz doktorların dediği
oonambirnambir ebrarkus inşallah dediğin gibi olur canım, ilk gebelikte böyle bir şey çıkmadı ya o yüzden korktum biraz
oonambirnambir Ilgaz01 sormadım inan, bana kalbinde nokta var dedikten sonra moralim bozuldu, kendi ağrılarımı şikayetlerimi bile söylemeden çıktım
Ilgaz01 oonambirnambir oonambirnambir - oonambirnambir o kafay a takılacak değil ki doğumda açık olsa bile 1 yasa kadar yuzde 98 kapanıyor oyle kafaya takılacak bisey değil gecmis olsun sıkma canını
oonambirnambir busra2512 bende tekrar kadın doğuma aldım yarın gidecem o tekrar bakar mı görür mü yani, özel değil bu arada şehir hastanesi
Ozgemlym oonambirnambir canım bugün bende girdim bizde de parlaklık gördü ama başka hiç bir bulgu yok herşey normal. Korkulacak bişey değilmiş doçent baktı sonra tanıdığım başka prof ile görüştüm. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏
busra2512 oonambirnambir yani cihazları nasıl inanki bilmiyorum canım devlet hastanesinin o yüzden bi yorumda bulunamam. Ben özele gitmiştim. İnşallah güzel şeyler duyarsın