Bsrozdmr1305 canım benim de. öyle 4,5 yıl negatif görmek ne kadar kötü. Ben de anaokulu öğretmeniyim. Çocuklara sarılıp içimi çeker eve gelince ağlardım. Kaç doktora gittik hiç bir sorun bulunmadı her doktor psikolojik dedi. Tayinimiz doğuya çıktı. Hemen doktor araştırdım ve en iyi denilen doktora gittim. 3 aşılama yaptık olmadı. Ama doktor ısrarla sorun yok olması lazım diyor. Başladık tüp bebeğe her aşaması heyecanlı ilk transfer yapıldı olumsuz maalesef. Ben aksama kadar hiç durmadan ağladım olmayacak diye. Yaz tatiline gidip döndüm tekrar transfer oldum (dondurulmuş embriyolar vardı) nasıl olsa yine olmaz dedim. Test günü geldi ama gitmedim test için olmadı zaten niye gideyim diye ağlıyorum. Evde bir tane test var karşıma koydum yapsam mı yapmasam mi bir yaptım ikinci çizgi ince de olsa belirdi. Ne yapacağımı bilemedim. Test mi bozuk diye ağladım yine 🤣🤣 gittim acilden kan verdim hamileymişim. Eşimi aradım ağlıyorum diye ne olduğunu bile anlamamış 🤣🤣 şimdi çok şükür 19 haftalık oldu minnoş kızım. Doğacağı günü iple çekiyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bak bu da sana ve senin gibi bekleyen herkese umut olsun. Psikoloji çok önemli. Tüp bebek merkezlerine bir git canım 15 yıllık evlilikler yaş büyük umut yok diyen doktorlar..... Allah mucize verecekse ne yaşa bakıyor ne başka bir şeye. Bolca dua et ve sabret. Bu arada sırtına kupa çektirip yakı yapıştırmayı da deneyebilirsin. Kuzenime öyle kısmet oldu. Belki vesile olur 😍 çok uzun oldu kusura bakma canım 💞