Elisaayy1- Canım bende ilk kızım da rüyamda kız bebek gördüm kızım oldu şimdi de 2 kere erkek bebek gördüm birinde doktorum söyledi diğerinde de ben herkese söylüyordum bakalım bende 12 haftalığım sonum merak ediyorum 🫢
Elisaayy1- tubayk bilmiyorum 12+1 iz bizde daha 🤣 10 haftada gittik bişey demedi doktorum kızlarımı da 16 da 19 da ancak söyledi geç söylüyor biraz bakalım 14 gibi gideceğim hayırlısı olsun inşallah ama gönlümüzden erkek geçiyor 🤷♀️🫢❤️ Bakalım nasipte ne varsa
elifbzdmr28 tubayk insan heyecanlaniyo tabi ki ikinci de bile aynı heyecan oluyo ilk oğlum da 12. haftada öğrenmiştim bunda da öğrenirim dedim ama 15. haftamda öğrendim ama o 3 hafta hiç geçmedi 😄 alışveriş içinde bence acele etme almak isteniyo ama ben kendimi tutmustum
gorkemakdmr tubayk gecenlerde bende çok anlamsız bi kız çocuğu gördüm rüyamda ama benim değil ona istinaden bakmıştım
zeyka Diğer gebeliklerde görmemiştim ama dün gece bende gördüm küçük beyaz bir pasta yaptırmıştık kesince içinde pembe renk göründü 2 kızım var 7+5 hamileyim
Srp37 tubayk bende hiç mide bulantısı olmadı sadece salçalı yemek görünce oluyordu. Onun dışında canım bol ekşi çekiyordu herşeye limon sıkıyordum meyvelere bile
Zeliha_plt38 tubayk ilk hamile olduğumu öğrendiğim hafta gördüm oğlum olduğunu emziriyodum doğru çıktı oğlum olcak inşallah 😄🩵
Elisaayy1- Doktor tahminde bulundu bana emin değilim ama biraz kız gibi dedi . Eğer öyleyse benim rüya çıkmadı 😀