1kovakizi tubayk ben hep erkek gördüm ama kızım oluyor 😂biraz da bilinçaltıyla ilgili eşimin aile hep erkek istiyordu ondan rüyama öyle girdi heralde
tubayk 1kovakizi ya valla ikisini de diyen var ama çok bi belirtim yok sürekli soruyorlar tatlı mı seviyorsun ekşi mi diye ama yok fark etmiyor hamile değilken ne seviyorsam hala onu seviyorum 😂 bir tek dönerden nefret ettim onun yerine lahmacun sevmeye başladım ki 5 yıldır lahmacun dışardan yemezdim anlamadım başka da hiç bir farklılık yok ejder meyvesi aşeren bile varmış😂😂😂 ya insan daha önce yemediği tadı nasıl isteyebilir ki
gorkemakdmr tubayk gecenlerde bende çok anlamsız bi kız çocuğu gördüm rüyamda ama benim değil ona istinaden bakmıştım
Mucizemyoldaaa_ tubayk bende cinsiyetini öğrenmeden önce sadece 1 kez rüyamda bi erkek bebek sevdiğimi görmüştüm ama benim miydi başkasının mıydı bilmiyordum sonra da oğlum olacağını öğrendim 😁😁
tubayk kurtaricimelekk kolaylıkla geçsin sağlıkla afiyetle kavuşun bebeğinize aramızda bi 3 hafta civari varmış 🥰ama isime de çabuk karar vermişsiniz hayırlı olsun kimi son günlerde bulmuş😂
Bmelekkk 8 haftalıkken rüyamda eşimi gördüm kızımızı bekliyoruz diye video çekiyordu, sonraki hafta 2 farklı arkadaşım kızım olduğunu görmüş, ve kızım olacak nasipse son 7 haftam Allah’ın izniyle, inşallah sağ salim sağlıkla kavuşuruz hepimiz ❤️🤲🏻😍
tubayk Bmelekkk maşallah Amin inşallah kolaylıkla sağlıkla alın kucağınıza hayırlı evlat olsun inşallah 🥰
Zhde tubayk bende 3-4 kere erkek gördüm 2 kere kız gördüm, yeşil biber gördüm bir kez, geçen gün de ceviz ağacı gördüm yaş ceviz yemyesildi olmamış büyüktü hayır olsun