Dün gece hayatımın şokunu yaşadım kızlar bir gün önce normal muayene gittim 36+6 haftaydım doktorum normal doğum için 39 haftalara kadar bekleyeceğiz dedi buraya kaşar güzel eve gelirken idrarmı sıvımı anlam veremedim ve kendime 1’er saat arayla ped koydum ama sabah 3.40 gibi bildiğin koydugum ped olmak üzere çamaşırım ve geceliğim su içinde kaldı uykudan uyandım idrarım var diye ayaga kalkmamla kolidorda sızıntıyı hissettim tuvalete kendimi zor attım bacaklarımdan sular akmaya başladı . Dedim doğuruyorum apart topar temizlenip acilden giriş yaptım . Durumu söyledim kadın doğuma gönderdiler . Orada bir dr çatala çıkardı alttan muayene etti beni. Kulak çubuguna benzer bir şeyi vajinama sokup su örneği aldı test yapmak için . Bir aletle çatı muayenesinden baktı sonrada 2-3 parmakla elini afedersiniz soktu açıklık varmı diye . Benim rahmim içerideymiş baya . Bu iyi birşey mi bilmiyorum ama 🤷♀️ sonra nts çekildi işte.
• test negatif çıktı akan su gelmesi değil dedi
• açıklık yok bebek gelmiyor şuan korkma dedi
• nts iyi çıktı dedi bebek kalp atışı ve sancın yok dedi.
Ama böyle gerçekten hiç sancım yoktu. Bebeğin aşagıda baya o senin mesanene baskı uyguluyor muhtemelen idrarınla beraber su gelmesidir doğum suyu gelmesi değil bu dedi. Açıklık hiç yok dedi.
Eve geldik neyse yine geliyor su kafayı yiyecektim şuan en son durum sabaha karşı hafif pembe renkte su lekesi vardı kanla su karışmış diye. Kadında şey dedi hafif pembe leke gelir diye gerçekten geldi kan ama suyla karışmış gibi. Galiba benim rahmi kurcaladı diye olmuştur. Az öncede baktım ped temiz , kendimi temizlerken böyle sarımsı sümük gibi bir parça kılcal ip gibi pembe lekeli bir şey geldi peçeteye . Bakalım bir daha olursa yine gideceğim . Dedi zaten poliklinikten giriş yaparsın istersen tekrar dedi nöbetteki kadın. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?