Sevimaltnn Öğleden beri sancıları not ediyorum düzenli değil girdiğindede bel ağrım ve kasık ağrım şiddetleniyor bi 30 saniye kadar sürüp geçiyor hastaneye gidilmelimi nişan veya su gelmesi yok henüz 12.14 12.26 13.02 13.13 13.24 13:54 14.03
Starmomy Sevimaltnn benim doktorum bana sancılar 5 dk ya düşünce gel dedi ama hastanem yakın sizde doktorunuzla iletişime geçin bence sıcak duş açılmayı hızlandırıyormuş bu arada deneyin isterseniz
Sevimaltnn Starmomy nişan veya su gelmişmiydi canım senin sancıdan önce birde düzenli olmadığı için teredütte kaldım ya açıkçası
Tire35 Sevimaltnn aramızda bir gün varmış benimde dünden beri düzensiz sancılarım var lekelenmem vardı akşam üstü yanlış anlamadıysam nişanımda geldi şimdi sadece bebek haraketlerini takip etmeye çalışıyorum ikinci doğumum ama ne yapacağımı bilmez haldeyim valla
Sevimaltnn Melkay ara ara vuruyor yine adet ağrısı gibi daha çok belime vuruyor ama düzenli değil hala
Sevimaltnn Tire35 nişanın geldiyse hastaneye gitseydin canım nolur nolmaz benim doktorum nişan ve su gelmesinde direk gel demişti