Dilekylmaz Erken doğum riskim var normalde 34 ama 32 ile uyumlu gebeliğim var yarım rahimden dolayı erken doğum olabilir o yüzden Amasya Samsun Çorum bu civarlarda erken doğum yapan yenidoğan yoğun bakımı olan hastane bilginiz var mı
Gamze_recebim Dilekylmaz özel mi normal devlet hastanesine mi gideceksiniz ben samsunluyum yardımcı olim size
Lmnakdnc Dilekylmaz merhaba öncelikle geçmiş olsun inşallah vaktinde doğar 🌸 samsunda madicana medicalpark ve fakültede yenidoğan yoğunbakım var
Lmnakdnc Dilekylmaz yenidoğanda ücret alınmıyor diye biliyorum yeğenim 3 ay kuvözde kaldı ama şuan 8 yaşında özel hastaneydi ücret ödenmedi devlet karşılıyor
Gamze_recebim Dilekylmaz fakülte de var doktorları da çok güzel ben ilk oğlumu orda yaptim sezeryan şuan 6 bin orda normal 5 falandır
Gamze_recebim Lmnakdnc Dilekylmaz evet bnde başka doktordan geldim smdi Bafra devlet hastesine gidiyorum Dürdane yangal diye çok iyi kuvez bebek için anne odası da var fakülte özel oda da var çok pahalı degil fakülte doktor adı Mesut Önal insragramdan bakabilirsin imkanın varsa Samsun Bafra devlete gelebilirsin