Ciceklerisever Bu sekilde gebelik geciren arkadaslarim, surecte nelerle karsilastiniz. Umarim pozitif guzel hikayesi olan vardir. Kist gittikce buyuyor. Doktor basit gorunumlu oldugunu suan bir sey yapmayacagini soyluyor takipteyim.
Nrnn Ciceklerisever aynı durumu yaşadım hamile kaldığımda bir değil iki tane vardı ve git gide büyüdü bunlar en son biri 8 cm biri 5 cm falandı aynı şekilde doktorum bisey yapamadığını söyledi çok stresli geçti sürekli kontrol altindaydim ama 5 aydna sonra kendi kendine küçüldü ve 8 gün önce doğum yaptığımda kistlerin olmadığını söyledi doktorum
Emirnokta Ciceklerisever ben 28 haftak oldum 5cm çikolata kistim var doğumla birlikte alınacak insallh bebek büyüdüğü için görünmüyor
Ciceklerisever Nursevv tesekkur ederim oncelikle. İci sivi dolu basit kist dedi doktor. 5. Haftada gordu kisti her hafta buyuyor.
aysima56 Ciceklerisever canım benimde 7 cm basit su kistim var nasılsın şuan neler oldu ben gebe kalamıyorum bu kist yüzünden galiba ne verdi sana bana hiç bişey vermiyor bişey demiyorlar nolur yardımcı ol
Busra92222 Bende bugün 5+5 ilk ultrason muayaneme gittim kese var henüz embriyo yok sag yumurtalıkta 2 tane 5 cm kist var takıp edilcek dedi sadece. Büyürse ameliyatla alınabilir dedi
Ciceklerisever aysima56 kist ilerleyen haftalarda bebegim de buyumesiyle kayboldu canim. Suan 34. Haftadayim. Rabbim sana da acil sifalar versin 🙏
melismersin Ciceklerisever benimde kese görünmeden önce kistim vardı. Kayboldu fakat geçen sene doğum yapan 2 arkadaşımda da sizinkisi gibi büyüyen kisti vardı. Doktor normal karşıladı. Doğum sırasında aldılar kistlerini. Şuan ikiside sağlıklı bebekleride aynı şekilde.
Mesen01 Benimde kistim var sağ yumurtalığımda gittikce büyüyen 32 haftalığım . 28 haftalıkken 8 küsür cm ölçüldü bir sorun olmuyor bebek için sadece benim için bazen kasık ağrısı yapıyor onun dışında çok şükür birseyim yok. doğum da alınabileceğini söyledi doktorum 🌸