Aysima51 Seymoti ya üzüldüm oturdum ağladım keşke yapmasaydım dedim herkes belirgin görürken ben saçma sapan bişiler görmeye çalışıyorum
arsesraa Aysima51 canım üzülme ben de erken yapıp aynısını yaşadım döllenme olduktan sonra herkesin vücudunda beta yükselme hızı farklıymış sen adet gününü bekle bence
lotusflowers Dogproff benimde bugün bu markayla aynı böyle çıktı hemde iki test. Eğer kan verirseniz banada sonucu haber verebilir misiniz benim kan vermeye cesaretim yok şu an 🥺
Dogproff lotusflowers ben hamileyim zaten suan ama kan da verdim ozaman beta 17 mi 18 mi ne çıktı 🙄 suan 25 haftalığım
mrvrm Aysima51 ben de geçen ay aynısını yaşadım. Her türlü belirtiyi yaşadım. İki testte çizgi gördüm. Kan negatif çıkınca yıkıldım. Artık belirti aramıyorum bu ay da hiç belirtim yok. Bakalım ne olacak
Aysima51 mrvrm bende aynı umutta belirtide yok bekleyelim hafta sonu Regl gelmezse test yapalım pazartesi Salı bence
Aysima51 mrvrm tüm belirtiler bugün kayboldu psikolojikti belki bende varsa umarım sendede vardır hadi evrene mesaj gönderelim bu ay ikimizde hamileyiz diyelim
mrvrm Aysima51 isteyen herkes hayırlısıyla hamile kalsın inşallah bu ay. Hamilelikleri de çok kolay geçsin inşallahhhh ❤️
Gylcu Aysima51 bence olabilir benim de predictör bu şekilde çıktı hatta daha da hayaliydi kendim kafamdan uyduruyorum sandım olmadı diye de oturup ağladım ama varmış meğer 🥰
Kubusnnn mrvrm sabahına kan verdim 31 di düşük hcg 10. 11. Gün öğrenenler var ama erken öğrendim kimyasal oldu :/
Aysima51 Gylcu inş yarın sağlık ocağından randevu aldım kan vericem varsa çıkar yoksa testlere kör gibi bakıp stres yapmıyım
Minamom_ Aysima51 ben Reglime 5 gün kala yaptım aynı marka testi çıkmadı regli gününde yaptım çok net çıktı umarım pozitif verir♥️