Dmttthemum Adet sancılarım var doğum tahmini ne zaman olur. Doğum için başka bir şehre gitmem gerekiyor ondan soruyorum
Nurrrrtek Dmttthemum 37+2 olduk bizde ultrason da da 2 hafta öndeyiz dün kontrol de doktoruma sordum bn aynı durumdayım sürekli adet sancısı gibi sancım var dedim yalancı sancı dedi nst de sancı yok bana bebek büyük olduğu için 10 gün bekleyelim doğum olmazsa suni sancı ile başlatalım dedi
Pandapella Dmttthemum ilk dogumunuzsa sancı başladıktan sonra 7 8 saat sürüyormuş doğumun gerceklesmesi ben henüz dogurmadim da araştırmıştım eğer birkaç saatlik yol değilde doğum yapacağınız şehire gidin bence ne olur ne olmaz
Nurrrrtek Dmttthemum yok canm vajinal muayene olmadım oğlum baş aşagı dönmüş 3470 gram olmuş ve ben normal doğum istiyorum onun için öyle söyledi bana senin bebiş kaç kilo acaba
Dmttthemum Pandapella ikinci doğumum cuma günü gideceğim fakat ritmik sancım yok adet ağrısı var sadece yarın da burada kontrole gideceğim
Dmttthemum Nurrrrtek 36 da 3050 idi yarın tekrar gideceğim benim ikinci doğum olacağı için 2 cm açıklıkla ilerliyorum ben de normal istiyorum
Nurrrrtek Dmttthemum Bnmde 2ci olacak korkuyorum da valla ilk doğumda ne olacak bilmiyordum şimdi başıma ne gelecek bildiğim için korku sardı valla inşallah Hayırlı doğum olur hepimiz için💕🌷
Dmttthemum Nurrrrtek ben de aynı durumdayım ilk doğumda çok ağır kanama geçirdim bunda da geçirme riski fazlaymış rahim yapımdan dolayı işte o yüzden doğumdan önce büyük şehre gitmeye çalışıyorum çok sıkıntılı bir süreç
kezbnneti Benim gün içinde de oluyo sürekli bi bel ve kasık ağrım var ama düzenli değil bebeğim baş aşşağı ve 2 tur kordon dolalı sizce normal doğum yapabilirmiyim 37 haftayım
Beyzakksal Kızlar bende 36+2 geçen hafta sancılarm çıktı baya da düzeliydi hastanede kaldım serumlarla geçti bi şekilde taburcu oldum ama bugün yine aynı kasılmalarım var cuma günü kontrolüm var acaba kasılmalar yalancı mı?
Dmttthemum Beyzakksal düzenli mi diye tap etmeniz lazım önemli olan düzenli olması ama zaten zamanımız da geldi yavaş yavaş her an her şey olabilir