Smr5353 Kızlar 15 haftalık olduk Allahın izniyle ama son bi kaç gündür sürekli tekrarlayan baş agrısı var tansiyonuma baktm 10a4 çıktı fakat bnm normaldede tansiyonum hep 10a6 flan olurdu yani. Sizinde varmı böyle şikayetlerinz
Bbaharincii Smr5353 bende 15 haftalığım benimde bi kaç gündür şiddetli baş ağrım var cuma doktora gidicem onu da söylicem
Smr5353 Bbaharincii aslında ben gittim dün ama hani stres sıkıntıdandır diye söylemedm keske deseydim
dimpleuser Benim de ilm hafta çok şiddetli olmuştu serum taktırdım bir de bulantı için ilaç vermişti doktor onu da yaptırdım bi daha öyle şiddetli olmadı ama serum işe yarıyor rahatlatıyordu beni
Bbaharincii dimpleuser bulantı için prilam içiyorum ama eğer şiddetli ağrıyosa prilamda fayda etmiyo kusturuyo
Bbaharincii Onurbanuu göründüm 6 saatte bir parol içebilirsin dedi eğer geçmezse bi nörolojiye gözük dedi
Pofidik123_ Onurbanuu doktor bana tansiyon düşüklüğü çok sıkıntı değil bizim korktuğumuz nokta tansiyon yüksekliği demişti 12.haftalarımda falan çok tansiyonum düşüyordu benim
Tgbylmz22 Onurbanuu benimde migrenim vardı ve çok şiddetli baş ağrılarım oluyordu doktorum ışıktan uzak durmamı ve çay kahve içmememi söyledi parol alabilirsin dedi
Onurbanuu Bbaharincii bazen bırden agrıyo bırden kesıyo sızınde oylemı oluyo ya anıden gelıyo az su ku ıcıyorum anlamadım
Bbaharincii Onurbanuu birden gelmiyo benim diyelim sabah uyanıyorum bi başlıyor taa yatana kadar hiç durmuyo