Birbebisannesi Evet yazmayan var mı çünkü doktoruma özellikle dedim bacaklarım çok ağrıyor ve geceleri bir aydır uyumuyorum. O da 20. haftadan sonra yazarım şu an yazmam diye söyledi. Bu şekilde olan var mı doktoru yazmayan. Ya da neden 20. haftadan sonra yazıyor
Ayseguls_baby Birbebisannesi benim 15. Haftada gece kramplarım ve bacaklarda kasılmalar başlamıştı biz kendimiz aldık doktora gidince de gösterdik kullanabilirsin demişti. Çokta iyi geldi kramplarım bitti. Geceleri uyuyamıyordum huzursuz bacak sendromu gibiydi kendi kendine bacağım oynuyordu sanki
Mucizem_63 Birbebisannesi alt karnım agryrdu belime vuruyordu ağrısı hemsirem magnezyum yazdı 1 saat önce kullndim yan etki yaptı demekki yan etkisinde kusma bulantı varmış 2 kez istfra ettim 19 haftalık.
Leontiine Birbebisannesi ben sormuştum doktoruma krampların başlamadan yazmayacağım dedi 18 haftalığım şükür daha yok kullandığım multivitaminin içinde azda olsa var gerçi ama tabi magnezyum ilacı kadar etkili değildir
Kukoss Ayseguls_baby hint yagi ile ayak tabaniniza masaj yapin. Ya bende kasiklarimda ince ince acima sanci vardi 15 te verdiler fakat biyerdede rahmi yumusatiyo diye okudum icmek istemiyorum.. yani hint yagini oneririm bendede huzursuz bacak cok oluyodu hele transfer sonrasi kan sulandirici kullanirken evde camdan aticam kendimi artik dedigimi hatirliyorum o cozum geldi bitek
Ayseguls_baby Mucizem_63 ben magnezyumu gece yatmaya yakın içiyorum gece çok rahat uyutuyor maşallah 7-8 saat uyuyorum benim de 19 haftalık
Ayseguls_baby Kukoss ben ağrım oldukça içiyorum haftada 3 gün gibi ama hint yağını denerim şansa daha yeni aldık yağı da. Teşekkür ederim ❤️ evet çok kötüymüş bende ilk kez bu ağrıyı çektim gece uyandırıyordu bacağımda değişik bir his kendi kendine pıt pıt hareket ediyordu. Onun dışında her gün 1 maden suyu ve muz tüketiyorum onlarda magnezyum açısından iyiymiş bir de kabak çekirdeği
Denizj Kukoss hint yağı gebelikte erken doğum sebebi olabilir kesinlikle kullanılmaması gereken bir içerik. Hint yağı içeren bütün ürünleri attım ben siz nasıl kullanabiliyosunu
Mucizem_63 Ayseguls_baby 4 kez istffra ettim bnce gece gündüz fark etmez bazı markaların yan etkisi çok 😑
Kukoss Ayseguls_baby evett cok arastirdim sirkeli su bile ictim oda yaziyodu hahshs hint yagiyla hem topuga hem bileğe yapınca rahatlaldim bide koluma gecti hatta ayy cidden kotu insallah gecer soguk suya da tutabilirsin oncesinde ben bazen buz koyduruyodum oncesinde kan hizlaninca rahatliyomus cunku
kimchikimdi Birbebisannesi Bana 24te yazdı 1 aya yakın kullandım doktorumu değiştirdim sadece demir ilacı yazdı demirim düşük diye bende agrim olursa elimde olanı içiyorum
Kukoss Denizj yo ben transferliyken dahi kullandim karnima surmuyorum ki sonucta doktorumda hicbisey demedi kullandigimi soyledim bele karina kasiga vs kullanilmiyo ayak tabanina suruyoruz ki ben koluma dahi surdum masajla
Denizj Kukoss siz bilirisiniz de ciltten emilip kana karışma ihtimali var. Bu nedenle mesela cilt bakım ürünlerinide doğaldan yana tercih ediyoruz ya aynı hesap karnınızdan da bebeğe direkt geçmez neticede
Kukoss Denizj benim tup bebekcim bi sorun olmicagni soyledi sorun olarak gorseydi bu asamada derdi zaten
Denizj Kukoss dediğim gibi bu sizin bileceğiniz bir şey ben naçizane öneride bulundum. Her konuda olduğu gibi bu konuda da kadın doğumcular farklı görüşte demek ki