Petrikor1 Merhabalar, iPhone kullanıyorum ve buna uygun, app store da, yapılan telefon görüşmelerini kaydedecek bir uygulama var mı bildiğiniz?
Talentedmom Petrikor1 normalde görüşmedeyken ekranda çıkıyor diye biliyorum ama cezası var bilginiz olsun
[silindi] Talentedmom buna basınca karşı tarafa “bu görüşme kayıt altına alınıyor “ diye sesli uyarı gidiyor haberiniz olsun 😅 @Petrikor1
Sultansultis Petrikor1 ses kaydını birine dinletmeniz, yaymanız suç. diyelim ki kaydettiniz kimsenin haberi olmaz zaten kendinize saklayabilirsiniz. yaymak suç. uygulama bilmiyorum eskiden çok eskiden vardı artık çalışmıyor bulursanız bana da söyleyin
Petrikor1 Sultansultis birine dinletmek için değil kendim için istiyorum da düzgün uygulama bulamadım. Bir kaç tane indirdim ücretli uygulama çıktı. Evet çok eskiden vardı bulamadım şimdi. Bulursam söylerim sizede.
Petrikor1 Sultansultis birde önemli olan karşı tarafa ses kaydediliyor diye bildirim gitmemesi lazım😂
Sultansultis Petrikor1 evet telefonun kendi kaydında o ses gidiyor. Bir de benim için önemli olan düzenli kaydetmesi lazım ne zaman neyi kaydetmek istediğimi bilmiyorum ki , karşıdaki bir şey diyince iş işten geçmiş oluyor. Şöyle 300-400 kayıt saklamalı geçmişe yönelik
Petrikor1 Sultansultis tam olarak istediğim şey bu işte. Neyse biraz daha uygulama indirmeye devam edeyim ben belki bulurum istediğim gibi😅😅