Askannnnn İlk gebeliğim ikili test sonucumda bir tehlike çıkmadı ama doktorum yine de perinatolojiye gitmem gerektiğini söyledi normal hamilelik sürecinde gidiliyor mu 20-24 hafta arasında detaylı ultrason yaptır ve perinatolojiye git dedi
petronix Askannnnn Bir risk yoksa neden perinatolojiye yönlendirdiki? Genelde riskli olanlar gidiyor sormadınız mı?
dilaradoyan Askannnnn detaylı ultrason için perinatoloji git mi dedi acaba. Perinatoloji yapıyor detsylıyı o yüzden demiş olabilir. Risk olsa bütün riskleri size söylemek zorunda doktor yükümlülüğü bu.
Elifyslglu Askannnnn Bende perinatolojiye gittim çok detaylı bakılıyor kesinlikle tavsiye ederim evet riskli gebelik durumunda olanları gönderiyorlar ama bebeğin gelişimi vs öndeysede perinatolojide bakılması uygun görüyor doktorlar korkma canım için en iyi orada rahat edecek ☺
Seyda-06 Askannnnn perinatologlar detaylı ultrason yaptığı için yönlendirmş sizi detaylı ultrason yapılması gereken bişey 20 24 hafta arasında bebeğin organ gelişiminden kaç parmağı olduguna kadar bakılıyor ikili tarama ayrı bir test
Blackkk İkili tarama ve detaylı aynı şey değil bende ikili taramada düşük risk çıktığı halde detaylıya yönlendirdiler ikili tarama temizse genelde üçlü ve dörtlü ye gerek duyulmuyor ama detaylı ultrasonu yine istiyorlar
Askannnnn Blackkk bizim ailede benden önce hamile kalan son kişi üç yıl önce doğum yaptı o zaman onları hiç böyle yönlendirmemişlerdi sadece detaylı ultrason çekilmişti o yüzden bilmeyince danışmak için sordum artık her şekilde yönlendiriliyormuşsun
Askannnnn dilaradoyan olduğum şehirde perinatoloji yok burda ki üniversitede hastanesinde detaylı ultrason çektir bir de perinatolojiye git düzceye veya Ankara’ya dedi
Bebininannesi Yooo riskli olanlar gitmiyor, herkes gidiyor. İkili tarama gen testi. Detaylı ultrason eline ayağına organlarına beynine bakıyor. Biz de seve seve gittik 1 saate yakın bebeği inceledi doktor. Ankara’da hatta Ali ergün çok başarılı.
Bebininannesi Askannnnn tepe prime’da özel kliniği var. İnstagramdan bulabilirsiniz prof. Ali ergün diye yazarsanız.
gizemgul_1 Askannnnn Ankara’ya gelecekseniz Kızılay da Dr.Eyüp Ekici var. Renkli fotoğraf vermiyor ama çok iyi bir doktor 30 yıldan fazla bu işi yapıyor. Banada doktor bir tanıdığım önermişti bende çok memnun kaldım
Askannnnn Elifyslglu yani riskli bir durum demedi 14 haftalık bebiş 15+2 de gidiyor zaten bir hafta önde veya bir hafta geride olabilir normal durumlar demişti bana ☺️
ABusraaaa Askannnnn detaylı ultrasyonu perinatoloji bölümünde yapıyorlar çünkü oda 20-24 arası oluyor o yüzden demiştir normal kadın dogumcu detyliya bakmıyor
Askannnnn Elifyslglu kötü bir şey olmasın sağlıklı bir şekilde doğsun da valla başka bir şey istemiyorum 😂☺️