Mucizegibi0 Merhaba hanımlar. Hamileyim ve 14. Haftada serklaj olmam gerekiyor. Doğum paketli tamamlayıcı sağlık sigortam var acaba serklaj ücretini sigorta karşılar mı ? Bi fikriniz var mı bu konuda ?
myangelson Mucizegibi0 sigortanın kapsamına bakmanız lazım veya telefon ile sorun bir. bir ara araştırdım ben de çoğunda o tarz işlemleri kapsamıyordu
serapasil23 Mucizegibi0 tamamlayıcı sigorta, SGK nin karsiladigi tüm işlemleri karşılıyor. Eğer policeniz buna uygunsa
misafir4578 Ben bı araştırmıştım ama sanki karşılamıyor helede doktor prof filansa ve SGK ile calismiyorsa hiç karşılamıyor olağan gebelik akışının dışında bı işlem olduğu için yinede sigortaciniza bı sorun tabi daha net bilgiler için üstte kalsın diye yazdım
Mucizegibi0 Şöyle gittiğim hastane özel sigortam ile anlaşması var doğum teminatım da var doğumumu muayenelerimi karşılıyor. Serklajda erken doğum düşük riskine karşı doktorun mecburi olarak yapılması gerekiyor dedi.. sigortayı aradım net bir bilgi veremediler hastanenin önce provizyon onayına göndermesi gerekirmiş. Pazartesi işlem sağlancak ama hala net bilgi yok elimde
Defnes-Mom Serviks yetmezliği çok yüksek ihtimalle genetiğe bağlanıyor, yani doktorlar öyle söylüyorlar, başıma geldiğinde araştırmıştım. Bu yüzden tss ları genetik faktörlü hiçbir rahatsızlığı karşılamıyor
eeceee2 Anadolu sigorta tamamlayıcı olarak 20. Haftamda serklaj oldum medikalpoint izmirde karşıladı eğer karşılamasaydı 60 bin tl dediler