sonbahar_2322 33 haftalık hamileyim kan vermiştim guatır çıkmış bu sorunu yaşan varmı bebeğime. Bişey olurmu doğunca zeka gerili vs olur diyorlar😔
irem185 sonbahar_2322 bende ne guatır nede tiroid vardı bebegimde tiroid yüksekliği cikti ilaç başladık 18 günlük hersey Allahtan geliyo bir yakınımda anne baba ikiside guatir tiroid vardi doktor bebekte cikar dedi ondada cikmadi
eylulll01 sonbahar_2322 bende var ilk gebeliğim de çıkmıştı ilaç kullanıyorum sürekli ikinci gebeliğim hala kullanıyorum bir sıkıntı oluşmadı gayet sağlıklı
Seher5432 sonbahar_2322 yeni çıktıysa gebelikte önce ki haftalarınıza nazaran bir problem yaratacağını düşünmüyorum ama mutlaka dahiliye ya da endokrinolojiye görünün. Kanda ki tsh değerinize göre dozajlama ile ilaca başlarlar.
sonbahar_2322 Seher5432 Doktor ilaç verdi onu kullanım Sonra dahiliye veya diğerine giderim cevabın için teşekkür ederim 🙏🏻☺️
sonbahar_2322 eylulll01 Benimde ilk gebelim ilaca başladım İnşallah geçer Sağ salim sağlıkla kucağimiza alalım hepimiz inşallah 🤍🙏🏻 Cevabın için teşekkür ederim 🙏🏻☺️