caglatufan Selam kızlar son adet 22 Haziran adet tarihine göre 6+3 oluyor kese gördük 6+0 da ama doktor başka hiç bir şey demedi normal mi daha önce iki kürtajım var yine yeniden stres yüklemesi yaşıyorum
poyraz0742 caglatufan benimde son adet tarihim 10 haziran aybı şekilde bna da kese var halka yani yüzük şeklide var bebek için 10 gün sonra gel dedi ben de foliğe başladım ama öğrendiğimde 9340 dı betam şimdi 31 bine yükselmiş senin nasıl betan
poyraz0742 caglatufan diğerleri neden kürtaj oldu yüreğimizi ferah tutalım Rabbim nasip edince hepsi oluyor vakti saati var
Busraaaakkk caglatufan benimde son adet tarihi 13 Haziran, 4+0 haftalıkken gittim keseyi görmüştük şu an 7+6 oldum cuma günü gitmiştim kalp atışı cihazda göründü ama sesli duyamadım. Garanti olsun diye hafta içi gidicem bakalım
Ceylnnn caglatufan benimde son adet tarihi 22 haziran pazartesi keseyi gördük ama henüz bebek yoktu doktor haftaya tekrar bakalım dedi
caglatufan poyraz0742 beta baktırmadım en son 3115?ti ama iki haftayı geçti doktor hiç bir şey demedi bebek oluşuyor vs hiç bir şey ağzından iki kelime çıkmadı cuma günü başka doktora gideceğim hayırlı haberlerle inşallah sizin peki kaç haftalık oluyor
poyraz0742 caglatufan onlara kalsa benim 8 haftalık bende 10 gün önce gittim bebek yeni oluşuyor dedi folik verdi ama ben ı’m de içim içimi yiyor 13 nde gıdecem bende inşallah güzel haberler alırız
caglatufan poyraz0742 inşaallah güzel haberlerle sağlıkla alalım kucağımıza bi tanesi 4 haftalıktı sebeb yok kendi düşük başladı ikinci ise kalp atışı oluşmadı 10 ay oldu o yüzden de korkum stresin çok fazla
caglatufan poyraz0742 inşaallah güzel haberlerle sağlıkla alalım kucağımıza bi tanesi 4 haftalıktı sebeb yok kendi düşük başladı ikinci ise kalp atışı oluşmadı 10 ay oldu o yüzden de korkum stresin çok fazla
poyraz0742 Busraaaakkk bende gittim 6 haftalıknış daha cihazda duydu çok şükür ama devlette cihaz eski olduğu için kalp dışarı duyulmuyor
ceydans Ceylnnn beta 1212cıktı ayın 5nde inatla beta verdirip öyle gelin diyorlar asla bakmadılar son regl 24 hzrn
cizgilidefter Benim de bat 30 haziran. 12 ağustosta 6+1de gideceğim ilk kontrole. Umarım kese görebiliriz 🙏🏻
caglatufan Kızlar merhaba tek tek yazamadım bugün kalp atışı için gittik ancak kalp atışının düşük olduğu %30 ihtimal ile düzeleceği söylendi yaşayan var mı
Moz caglatufan merhaba canım 5-6 haftalıklarda kalp atışıyla ilgili pek bilgi verilmiyor ben de sordum hızını söylemedi yeni oluştuğu için heralde
caglatufan Kalp atışı 6 haftaya göre az denildi belki düzelirmiş çok moralım bozuldu veren de Allah alan da ama insanın yüzüne %30 denilmesi moral kalmadı kürtaj olcam korkusu sardı